reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

he he to jak sie wyspalas to moze cos upieczesz po nocy ;) a nie sorki dzis musisz sie wyspac porzadnie bo Ci sie dzis weekend konczy :wściekła/y::wściekła/y:

nom niektore dziewczyny nie potrafia docenic ze sa w ciazy widocznie zbyt latwo im to przyszlo, no ale cos niektore juz tak maja, zreszta tak z wszystkim jest co latwo i lekko przychodzi

reklama
Chcialam upiec muffinki,ale w zadnym sklepie polskim nie ma kefiru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck! Poza tym zaraz znajomi przylaza

oki to sie zrelaksuj ze znajomymi moze winko ;) ja wlasnie po kielonku jestem, mieszam okropnie winko, slodkie ptysiowe z kremem ciasteczka i 2 ogorki kiszone :D

a pytalam ta sasiadke czy umie na szydelku, pow ze woli druty bo na szydelko zbyt niecierpliwa jest, ale ma jakas ksiazke z wzorami szydelka to ma mi pozyczyc

kurcze musze sie nauczyc chociaz kwiatuszki robic bo by mi sie do kartek przydaly o takie bo widzialam ze na allegro psrzedaja

kwiatki.jpg

No, kumpela moja robi takie, tzn juz narobila. Prosto sie robi. A twoja kumpela to dziwna, bo moim zdaniem to na szydelku robi sie szybciutko, a na drutach masakra, ja teraz wole szydelku, w pare godzin ciuszek masz zrobiony

No tak jest dotka, w pare godzin czapeczke zrobisz jak nic a jeden wolny dzien masz nasweterek, ja tak szybko nie robie bo najlepsze godziny dnia w robocie jestem, ale tak wlasnie szybko sie robi ciuszki, takze jak ktos robi na szydelku w polsce to oszczedza bo slyszalam ze 23% VAT przypieprzyli na ciuszki dzieciece :szok:

To nie jest trudne, problem polega na tym ze to tylko raz dziecko zalozy na komunie moze, a moze na pierwsze urodziny, tyle, nie ma co robic takich kiecek raczej

reklama
Atyde szczęka opadła mi do samych kostek:szok::szok::szok: Normalnie jestem pod wrażeniem:szok::szok::szok: Cudo, cudo, cudo!!!
Dotka ciekawe masz menu... Może zrób test;-)
Spać... oj uwielbiam... niestety rzadko mam okazję rozkoszować tą pzryjemnością...
Dziewczyny uwaga, uwaga!!! Zrobiłąm dzisiaj dwie kartki urodzinowe. Zdjątka wkleje później, bo jeszcze ich nie zrobiłam.

Do góry