reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Nie wiem dokładnie, ale jeszcze ok tygodnia do @-jednak nie ma co liczyć na ciążę bo chyba nawet seksu w płodne nie było...
dotka85
Kamea wow robisz postepy
z niecierpliwoscia na fote czekam, a an testa jeszcze za predko, ale znajac zycie @ juz za zakretem 
Slyszalyscie ze od 20 stycznia zima ma byc!!!
mrozy i sporo na minusie temperatura brrrr
gdzie sie podziewacie?jak ja jestem to nikogo nie ma
aa i macie tu fajny kursik na torebeczki
http://romantyczny-ils.blogspot.com/2012/01/romantyczne-torebeczki-kurs.html
Slyszalyscie ze od 20 stycznia zima ma byc!!!

gdzie sie podziewacie?jak ja jestem to nikogo nie ma
aa i macie tu fajny kursik na torebeczki
http://romantyczny-ils.blogspot.com/2012/01/romantyczne-torebeczki-kurs.html
Ostatnia edycja:
Martusia85
hej
Ja wczoraj zrobiłam jeden rządek swetra-nigdy go nie skończę hehe
Ja wczoraj zrobiłam jeden rządek swetra-nigdy go nie skończę hehe
Hej hej, witajcie!
Melduję, że jestem cała choć może nie do końca zdrowa. Po świętach zaczęła mnie łamać choroba, przetrwałam Sylwestra a potem, to już poszło lawinowo. Wysiadło mi gardło, otarłam się o zapalenie płuc i złamało mi plecy w pół, tak że nie mogłam kompletnie się ruszać. Na dzień dzisiejszy walczę jeszcze z gardłem
Jutro idę do laryngologa. Histeroskopia odwleka się do lutego. Jak na razie wszystko choroba z powrotem zarosło. @ była marna jak nie wiem co. Szczerze powiem, że chciałam trochę odpocząć od forum. Zajęłam się chorowaniem, szydełkowaniem i oglądaniem filmów. Poza tym moja młodzież dzielnie dotrzymywała mi kroku, bo powaliła go angina. Dobrze, ze M się trzyma 
To tak w skrócie.
Na szydełku popełniłam dwie czapki i szalik i jestem w trakcie jeszcze jednej czapki. Jak zwykle jeszcze nie mam fotek. Zresztą nic wielkiego, robiłam dla siebie, bo mi brakowało do niektórych ciuchów.
Amalfi - ty mnie chyba wywołałaś
Atydea - padam do nóżek! Płaszcza to ja bym w życiu nie uszyła
W ogóle wszystkie sakramencko zdolne jesteście!
Pooglądałam już wszystkie zdjęcia, cuuuuuuuuuuudddaaaaaaaaaaaaa!!!
Buziaki kochane
Melduję, że jestem cała choć może nie do końca zdrowa. Po świętach zaczęła mnie łamać choroba, przetrwałam Sylwestra a potem, to już poszło lawinowo. Wysiadło mi gardło, otarłam się o zapalenie płuc i złamało mi plecy w pół, tak że nie mogłam kompletnie się ruszać. Na dzień dzisiejszy walczę jeszcze z gardłem
To tak w skrócie.
Na szydełku popełniłam dwie czapki i szalik i jestem w trakcie jeszcze jednej czapki. Jak zwykle jeszcze nie mam fotek. Zresztą nic wielkiego, robiłam dla siebie, bo mi brakowało do niektórych ciuchów.
Amalfi - ty mnie chyba wywołałaś
Atydea - padam do nóżek! Płaszcza to ja bym w życiu nie uszyła

W ogóle wszystkie sakramencko zdolne jesteście!
Pooglądałam już wszystkie zdjęcia, cuuuuuuuuuuudddaaaaaaaaaaaaa!!!
Buziaki kochane
amalfi
zjola zaczynalam sie juz martwic, mialam na gg do Ciebie pisac, bo podalas na zamknietym, ale nei wiedzialam czy moge
martusia a na drutach robisz czy szydelku??
dotka specjalnie dla Ciebie zrobilam dzis czapeczke rano i ide sie zbierac do roboty, dorobie jeszcze moze jednego kwiatka,zeby bylo na bogato, tak jak lubisz hehehZobacz załącznik 424715Zobacz załącznik 424716

martusia a na drutach robisz czy szydelku??
dotka specjalnie dla Ciebie zrobilam dzis czapeczke rano i ide sie zbierac do roboty, dorobie jeszcze moze jednego kwiatka,zeby bylo na bogato, tak jak lubisz hehehZobacz załącznik 424715Zobacz załącznik 424716
Amalfi - miło, że sie martwiłas kochana
Z tego gg, to i tak by nic nie wyszło, bo ja w domku raz na tysiąc lat siadam do kompa. Może jak kupimy laptopa, to coś się zmieni, na razie młody robi okupację komputera. W pracy częściej mogę zerknąć 
Czapusia słodka
Czapusia słodka
reklama
Podziel się: