reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Marta ja tez od lekarza spray wtedy dostalam i pomoglo od razu, nie wiem ktory dzien mam jestem jakos przed @ juz, stad te migreny teraz. A co??

A wiecie co u ZJOLI??? Cos nie pisze ostatnio?? Znalazlam na zamknietym jej nr gg i mialam wczoraj do niej napisac, ale moze ktoras wie co u niej, moze pisze na innym watku i ja widujecie??

dotka co tak sie nie pokazujesz?? A widzialam na fejsie Julki corke, zajebiste wlosy ma heheheh, malenka taka jest, nie urodzila sie mala przypadkiem?? Ja juz nie mam ani babć ani dziadkow

Ostatnia edycja:
reklama
Jak sie nie pokazuje? :D przeciez pisze, czekam na goscia teraz, sasiadka na kawke ma wpasc ;) jak Ci sie moja choina widzi?

nie wiem co u Zjoli bo ja nie czytam juz zadnych innych watkow tylko do Was wpadam ;)

Choinka booooska dotka, jak wszystko co robisz, ja kompletnie nie wiem jak Wy to robicie te bombki i te choinki, przyjrze sie temu tematowi przed przyszlymi swietami, moze juz bede na innym mieszkaniu i choinka mi sie zmiesci heheheh. No ja moge wejsc na Zjoli gg, ale w sumie nie wiem czy powinnam, chociaz skoro podala gg to mozliwe ze moge, nie wiem co robic, moze netu nie ma:confused:

Dotka, świetna choinka. Pięknie wyszła w tych kolorach złota i z tym koralikowym łańcuchem. Kartka też śliczna.

Kamea, ja też muszę zabierać się za kartkę dla babci, bo muszę ją wysłać w piątek. Ma do pokonania 450 km.

Amalfi, Martusia sugeruje, że jesteś w ciąży. Tu jest fajny kurs na jajo karczochowe ale tak samo robi się bombki: Wielkanocne jajko wstążkowe - "karczoch"

Martuś, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. U mnie się sprawdza.

A ja uraczę Was moim płaszczykiem zimowym, który uszyłam sobie w zeszłym roku. Na ostatnim zdjęciu fajnie widać ręczną fastrygę, którą zrobiłam muliną

DSC05767.jpgDSC05770.jpgDSC05771.jpgDSC05778.jpg

atyde O k....:szok:!!! Ty sama uszylas plaszcz:szok:??????????????????????????????????????????????????:szok: szok!!!! Jezu chcialabym miec taki talent!!! TEz bym se uszyla plaszcz i kiecki i wszystkoooooooooo. Ale nie mam takowego!:-(
I dzieki za kursik

marta nic z tego, bo ja musialabym byc co miesiac w ciazy , bo ZAWSZE przed koncem cyklu jestem spiaca i zdarza mi sie spac popoludniu, co mi sie nie zdarza w inne dni , wiec nie jest to w moim przypadku objaw:no:

marta no to juz masz z glowy prace zmianowa przeciez;-), teraz sie wysypiac bedziesz. A mnie juz slonca brakuje. Cholera ziewam i ziewam a zaraz znajomi przylaza do nas

Atyde wow :szok::szok: az oniemialam, sliczny i tak kokardka .... super !

Martusia to teraz sie wyspisz a wyspisz :D

Amalfi a pms-a masz i chcice na czekolade? :D bo ja mam ale na ogorki kiszone dlaej, wlasnie sobie przypomnialam i mi slinka leci ide podjesc :D

a i dal Ciebie tez kurs na choinke, dobrze ze swieta za rok dopiero bo narazie mam jej po dziurki w nosie :D

aaa i mysle ze mozesz spokojnie do niej napisac, jak nie ma netu to najwyzej nie odpowie

Choinka ze styropianowego stożka, zdobiona metodą wstążkową i cekinami

reklama
Znow spalam heheheh z pol godziny. Mam PMSa:wściekła/y: , bo jak widze jak otwieraja nowe dziewuchy nowe glupkowate watki , typu, MAM PROBLEM< JESTEM W CIAZY, to mnie trzepie i powstrzymuje sie, zeby nic nie napisac, chociaz raz mi sie nie udalo powstrzymac i napisalam, a drugi raz, czyli dzisiaj bylo baaaardzo blisko, ale sie powstzrymalam i czekolady wszystkie juz wyzarlam.

Do góry