reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

martusia a czemu tesciowa Ci robi ściagacz??? Przeciez to proste jest
dotka a na co idziesz do kina???
zjola czesc!! Co tam???

reklama
Hej

Wpadłam na chwilę bo dziś także wolniejszy dzień mam:)
Atyle zdrówka życzę:)
Amalfi ale z Ciebie nocny Marek:)
Martusia zdrówka życzę:) i czekamy na zdjęcie sweterka :)
Dotka ranny ptaszek:)jak tam dzionek leci?Miłego oglądania seansu :)
Zjola pozdrawiam:)

Ale mam dziś świetny humorek :-D odpytam dzisiejszą popołudniówkę w pracy a jutro z samego rana jadę do mojego nowego gniazdka :happy: w końcu będę mogła zacząć coś robić.Choć nie ukrywam że jestem z lekka zawiedziona bo jutro przyjedzie tylko cześć mebli :crazy: reszta do 7go lutego.Tydzień będę bez łóżka,pralki i lodówki :wściekła/y: Alan także przez tydzień będzie spał na materacu ehhh...

Amalfi - u mnie pomalutku, w pracy siedzę.

Agnieszka - młodzież uwielbia takie niekonwencjonalne spania :)

Martusia - kuruj się!

Hej ze mnie wcale nie ranny ptaszek z przyjemnosci tylko z obowiazku :D praca zmusza człowieka do roznych rzeczy :)

Kino 5d bo inne zmysly tez sa zaangazowane w odbior przekau, czuc zapachy, jak wieje wiatr to wiatraki sie wlaczaja i czujesz na buzi powiew, jak leje deszcz to naprawde kapie woda :D film nazywa sie 4:13 pociag do Katowic jest to pierwszy film fabularny w wersji 5d, inne to sae animowane ale tez fajne. No i te filmy maja to do siebie ze trwaja tylko 12-20 minut

macie tu linka Kino 5D Extreme - Witamy!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry