reklama
napiszę tak ,do tej pory nie mogę się otrząsnąć ,tak mi jakoś niejako...No As - tak myślałam, ze ty będziesz mieć podobne zdanie.
Mając na uwadze moje przekochane i przesympatyczne dzieciaki z fundacji ...
Tą bezgraniczną ich miłość płynącą z oczu i z serca..
Tymbardziej ,że jak wiesz masz Kubusia z Aspergerem ,albo licho wie z czym jeszcze

Mam dosłownie chwilkę to wkleję tylko to co mam w załącznikach .
Szydełkiem bawię się od roku i to w z doskoku ,więc można powiedzieć ,że jestem początkująca .

Tyle mam z dziecięcych ,pozostałe prace to już co innego ;-):-):-)
Reszta w wolnej chwili.
Szydełkiem bawię się od roku i to w z doskoku ,więc można powiedzieć ,że jestem początkująca .

Tyle mam z dziecięcych ,pozostałe prace to już co innego ;-):-):-)
Reszta w wolnej chwili.
Załączniki
Atyde85
Fanka BB :)
Ale się rozpisałyście, mnie dopadł jeszcze kaszel, więc będzie chyba gorzej niż lepiej
.
Na szczęście mam trzy dni wolnego, a jutro mąż zapowiedział dzień śpiocha, spimy do 13
:-)
A wieczorkim maraton po dziadkach. Moja kartka doszła już do babci (koło Tarnobrzegu), bo dzwoniła i strasznie mi dziękowała. Bardzo jej się podobała.

Na szczęście mam trzy dni wolnego, a jutro mąż zapowiedział dzień śpiocha, spimy do 13

Atyde85

Martusia85
Myślałam, że akurat tego nie da się złamać 
amalfi
Cholera Wy zawsze pieszecie jak mnie nie ma!!!

, a jak mam weekend to nie ma ani jednej!!!
Upieklam rogaliki kruche z marmoladka i juz zezarłam dwa gorace jeszcze!
As76 super ze wpadlas, jakby cos to pytaj, aczkolwiek ja nie pomoge dajac schematy czy cos takiego poniewaz robie z głowy albo patrzac na zdjecie, ale gdybys chciala cos wiedziec to zapytaj

As76 super ze wpadlas, jakby cos to pytaj, aczkolwiek ja nie pomoge dajac schematy czy cos takiego poniewaz robie z głowy albo patrzac na zdjecie, ale gdybys chciala cos wiedziec to zapytaj
Cholera Wy zawsze pieszecie jak mnie nie ma!!!, a jak mam weekend to nie ma ani jednej!!!
A tak w ogóle to witajcie ,bo nawet nic o sobie nie napisałam .....
To tak z tego mojego pędu

Ja dosłownie wszędzie biegiem.

Na co dzień mam inną pasję .
Wyszywam obrazy ,jestem dogoterapeutą i maniaczką zwierząt .
Posiadam prawie mini zoo

Do tej pory moją odskocznią były druty ,ale teraz od roku przerzucam się na szydełko .;-)
Nie chodzi mi o cały schemat ,bo ja też z głowy lub z fotki potrafię ,tylko raczej o wytłumaczenie wzoru.
Teraz np .mam problem z sukieneczką ,bo już od dawna chciałam zrobić dokładnie tą co filmik jest wklejony dzisiaj ,ale nie wychodzi mi taki wzór.
Mogłabyś mi rozpisać jak się robi po kolei rządek po rządku ?
Ja mam problem bo jestem leworęczna i prawie wszystkie wzory muszę przerabiać ;-)
reklama
Atyde85
Witaj AS, a jak wyszywasz ? ja lubię haft krzyżykowy. zapraszam www.robotkireczneedyty.yoyo.pl
A tu od dziewczyn zaraziłam się szydełkim, teraz robię serwetkę tak z głowy.
A tu od dziewczyn zaraziłam się szydełkim, teraz robię serwetkę tak z głowy.
Podziel się: