reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
No As - tak myślałam, ze ty będziesz mieć podobne zdanie.
napiszę tak ,do tej pory nie mogę się otrząsnąć ,tak mi jakoś niejako...
Mając na uwadze moje przekochane i przesympatyczne dzieciaki z fundacji ...
Tą bezgraniczną ich miłość płynącą z oczu i z serca..
Tymbardziej ,że jak wiesz masz Kubusia z Aspergerem ,albo licho wie z czym jeszcze :baffled: ,więc inaczej patrzę na te sprawy ...

Mam dosłownie chwilkę to wkleję tylko to co mam w załącznikach .
Szydełkiem bawię się od roku i to w z doskoku ,więc można powiedzieć ,że jestem początkująca .:-D:-D
Tyle mam z dziecięcych ,pozostałe prace to już co innego ;-):-):-)
Reszta w wolnej chwili.

Załączniki

• DSC00029.jpg
    DSC00029.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00031.jpg
    DSC00031.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00034.jpg
    DSC00034.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00037.jpg
    DSC00037.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00035.jpg
    DSC00035.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 44
  • 20111015028.jpg
    20111015028.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 38
  • 20111018039.jpg
    20111018039.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 42
Ale się rozpisałyście, mnie dopadł jeszcze kaszel, więc będzie chyba gorzej niż lepiej:baffled::crazy:.
Na szczęście mam trzy dni wolnego, a jutro mąż zapowiedział dzień śpiocha, spimy do 13 :-D:-):-D A wieczorkim maraton po dziadkach. Moja kartka doszła już do babci (koło Tarnobrzegu), bo dzwoniła i strasznie mi dziękowała. Bardzo jej się podobała.

Cholera Wy zawsze pieszecie jak mnie nie ma!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a jak mam weekend to nie ma ani jednej!!!
Upieklam rogaliki kruche z marmoladka i juz zezarłam dwa gorace jeszcze!

As76 super ze wpadlas, jakby cos to pytaj, aczkolwiek ja nie pomoge dajac schematy czy cos takiego poniewaz robie z głowy albo patrzac na zdjecie, ale gdybys chciala cos wiedziec to zapytaj

Cholera Wy zawsze pieszecie jak mnie nie ma!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a jak mam weekend to nie ma ani jednej!!!
Upieklam rogaliki kruche z marmoladka i juz zezarłam dwa gorace jeszcze!

As76 super ze wpadlas, jakby cos to pytaj, aczkolwiek ja nie pomoge dajac schematy czy cos takiego poniewaz robie z głowy albo patrzac na zdjecie, ale gdybys chciala cos wiedziec to zapytaj

A tak w ogóle to witajcie ,bo nawet nic o sobie nie napisałam .....
To tak z tego mojego pędu :-D:-D
Ja dosłownie wszędzie biegiem. :szok::-D:-D:-D
Na co dzień mam inną pasję .
Wyszywam obrazy ,jestem dogoterapeutą i maniaczką zwierząt .
Posiadam prawie mini zoo :szok::szok::szok:
Do tej pory moją odskocznią były druty ,ale teraz od roku przerzucam się na szydełko .;-)
Nie chodzi mi o cały schemat ,bo ja też z głowy lub z fotki potrafię ,tylko raczej o wytłumaczenie wzoru.
Teraz np .mam problem z sukieneczką ,bo już od dawna chciałam zrobić dokładnie tą co filmik jest wklejony dzisiaj ,ale nie wychodzi mi taki wzór.
Mogłabyś mi rozpisać jak się robi po kolei rządek po rządku ?
Ja mam problem bo jestem leworęczna i prawie wszystkie wzory muszę przerabiać ;-)

reklama
Do góry