reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Witaj AS, a jak wyszywasz ? ja lubię haft krzyżykowy. zapraszam www.robotkireczneedyty.yoyo.pl
A tu od dziewczyn zaraziłam się szydełkim, teraz robię serwetkę tak z głowy.
śliczne prace .
Moje trochę w innym stylu ;-)
Robiłam tego Jezusa cierpiącego co ty masz w czarnym .Mój jest w brązie :-p
No ja też krzyżykowym wyszywam.
Nie mam dziś czasu bo bym wkleiła swoje obrazki ,ale głowie się nad tą sukienką .
Normalnie chyba spać dziś nie będę ,bo mi się będzie śniło ,jak tego nie rozgryzę :-D:-D:-D:-D:-D
Niedługo z psami jeszcze na nocny spacer wychodzę ,to może jak mózg przewietrzę to mi coś do tej pustej łepetyny wpadnie :crazy::baffled::rofl2::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
AS 76To najlepiej z youtuba robic, bo jak ci to mam wytlunaczyc rzad po rzadku?? Ja szydelkuje od maja zeszlego roku, i uczylam sie z youtube, tzn jak sie zaczyna sukienke, a wzor to juz wybieralam ze wzorow, bo nie lubie kopiowac tak dokladnie, ten salomonowy tez robilam, łatwy byl z tego co pamietam. Kumpele w pracy uczylam, ale moglam jej powoli pokazac, bo wytlumaczyc to sie nie da. Musze dokladnie wiedziec czego nie kumasz

Atyde a ty jeszcze nie spisz???? A wlosy pomalowalas??

AS 76To najlepiej z youtuba robic, bo jak ci to mam wytlunaczyc rzad po rzadku?? Ja szydelkuje od maja zeszlego roku, i uczylam sie z youtube, tzn jak sie zaczyna sukienke, a wzor to juz wybieralam ze wzorow, bo nie lubie kopiowac tak dokladnie, ten salomonowy tez robilam, łatwy byl z tego co pamietam. Kumpele w pracy uczylam, ale moglam jej powoli pokazac, bo wytlumaczyc to sie nie da. Musze dokladnie wiedziec czego nie kumasz

Atyde a ty jeszcze nie spisz???? A wlosy pomalowalas??
Wiesz mam to na youtube ,ogładam ,oglądam i dupa mi z tego wychodzi...
Ja robię lewą ręką ,więc pewnie dlatego coś jest nie hallo.
Muszę mieć od kogoś wzór na prawą rękę by słupek po słupku sprawdzić co się przekręca jak się robi ten wzór na lewą rękę i wtedy będzie dobrze .
A właśnie ten wzór z youtuba mi się podoba do tej sukienusi ....
Chciałam zrobić najpierw próbkę wzoru na kwadracie 10 x 10 cm i jakoś mi to nie bardzo wychodzi...
Coś gdzieś knocę tylko nie mam bladego pojęcia gdzie :no::no::angry::angry::crazy::crazy::crazy:

As76 to moze sprobuj na poczatek innego wzoru, bo faktycznie ta lewa reka to moze byc problem
No już prawie zrobiłam tę sukienusie swoim wzorem z głowy ;-):-):-).
Zostało mi ją jeszcze wykończyć ,ale nie wiem czy znajdę czas dziś ,by to zrobić ...

jakie tu się nocne rozmowy odbywają :) As- zobaczę potem bo gdzieś widziałam wzory dla leworęcznych to poszukam
OOO ,ale było by super !!!!!!
Dzięki dziewczyny .:tak::tak::-):-)

DZIĘKI :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
I jak mam teraz spać ? :-):-):-):confused::confused::-D:-D:-D:-D
Znów będę nocki zarywać ...
A jeszcze obraz muszę skończyć ,bo mnie kobieta od miesiąca ściga ....:sorry2::sorry2::sorry2:
Miałam do końca roku oddać ,a mnie się wyjątkowo nie spieszy :-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2:

As-to powiedz sobie, że zaczniesz szydełkować jak skończysz obraz ;) Może to Cię zmotywuje...

I pocieszę Cię: te 10stron to tylko od jednego użytkownika :)

reklama
As-to powiedz sobie, że zaczniesz szydełkować jak skończysz obraz ;) Może to Cię zmotywuje...

I pocieszę Cię: te 10stron to tylko od jednego użytkownika :)
Wiesz no ja sobie tak codziennie mówię :-D:-D:-D
Tyle ,że utknęła wśród kilkunastu kolorów tła praktycznie i głowy i dostaję oczopląsu .
Max udaje mi się do 300 krzyżyków zrobić ...

To mnie pocieszyłaś :-D:-D:-D:-D
Ale ja chcę ,chcę ,chcę więcej ...
Będzie w czym wybierać ,bo z tymi wzorkami to lipa jak nie wiem ....
Co innego zamierzasz zrobić ,a co innego Ci wychodzi :-p:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry