reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Amalfi, a Ty jeszcze śpisz? jeszcze nie jestem przemalowana.

atyde hahahahahahah:-D, ja z roboty wrocilam z godzine temu dopiero

As76 piekne torty, ja tez pieke, ale niekoniecznie torty;-), moze temu ze nie przepadam za ciastami z masami, bo w doope ida, a ja wolalabym zeby gdzies indziej ;-)

reklama
atyde hahahahahahah:-D, ja z roboty wrocilam z godzine temu dopiero

As76 piekne torty, ja tez pieke, ale niekoniecznie torty;-), moze temu ze nie przepadam za ciastami z masami, bo w doope ida, a ja wolalabym zeby gdzies indziej ;-)
ale moje torty są z kremu karpatkowego ,czyli podstawą masy jest budyń z litra mleka :-D:-D:-D:-D
tu nie ma co tuczyć tak bardzo .;-):-):-)

Amalfi, tak się domyślałam, że Ty dziś w robocie, niestety.
Dotkaa, cieszę się, że Magnikowi już lepiej.
My też już w domku, po obchodzie po babciach i dziadkach.

Hej dziewczyny, niekiedy podglądam Wasze dzieła i w końcu zebrałm się na trochę odwagi by Wam pokazać moje taleńcie :-) kilka przykładów firanek: (malowanie zresztą też;-)):
część gościnnego 005.jpg sypialnia010.jpg wiatrołap047.jpgi powód dlaczego taki dobór kolorów firanek w wiatrołapie :-)056.jpg

sylha :szok:wow! A to konkurencje Edytce zrobilas heheh. A Ty przybywasz z wątku o IVF?? Tak?
atyde jutro tez do roboty ide na wieczor, wiec rano popisze z wami jeszcze

Ziemianie- przybysz Sylha przybył ;-), dziękuję, że Wam się podoba :-), to mój plan awaryjny w razie niepowodzenia invitro :tak::tak::tak:. Ja siedzę i naIUI i ostatnio dosyć często na invitro do którego się ta o to przygotowywuję

reklama
Hej hej-przeczytałam na forum o IUI że Sylha firaneczki uszyła i postanowiłam tu Was podejrzeć-jestem pod wrażeniem Waszych talentów-Sylha cudne te firaneczki i to malowanie-dziewczyny naprawdę macie talent:-D

Do góry