reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Hej, hej!

Słuchacie jestem mega szczęśliwa
Dwa pęcherzyki pękły!!!!!!! Pękły najprawdopodobniej w noc po inseminacji, czyli lepiej być nie mogło. Na obrazie usg jest wszystko w idealnym porządeczku, teraz czekamy na finał!!!!! Jest szansa na bliźnięta :eek::eek::eek:

Ściskam Was wszystkie i buźka !!!!!

reklama
ZJOLA super , zaciskam za bliznieta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ATYDE no widzisz, tak bywa, smutne tj, ale cóz mozemy zrobic?:zawstydzona/y:

Zjola wow super wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz Ci sie bedzie dluzyc czuje ;)
Atyde nom druzgoczace sa dla staraczek takie wiesci ale co zrobic

Dotka - chyba mi się nie będzie dłużyło, bo mam kupę zajęć a poza tym mam egzamin na motor 20-go, którego się boję i czas pewnie popędzi, jak zwariowany. Jak to wszystko wypali na raz, to będzie czad!

:)

wrzucam moje dzielo na prezent dla dziewczynki ktora na dniach sie narodzi i karteczke gratulacyjna ;)

IMG_9802.jpgIMG_9812.jpgIMG_9818.jpg

Wpadłam do was się pożegnać :tak:
Nie będzie mnie przez jakiś czas,także wybaczcie.
My już spakowani i gotowi,wszyscy szczęśliwi na maksa,pogoda na Majorce cudna około 30stopni także jutro ruszamy :happy:
Wszystkiego dobrego !
Pozdrawiam

zjola super GRATULUJĘ i 3mam kciuki za bliźnięta :-)
dotka super kartka i buciki :tak:

reklama
AGNIESZKA baw sie dobrze:-)
DOTKA a jak Ty wycielas ten wozeczek?? Ja mam takie bombki na choinke;-)
ZJOLA no to Ci zleci czekanie, bo te 2tyg sa najgorsze zawsze
MARTA zrob zabawke, to nie takie trudne, uwierz

Do góry