reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
DOTKA z Toba nigdy nic nie wiadomo, moze nozyczkami wydziergalas :-D. Poza tym mowilas ze kupilas, ale bym nie przypuszczala,ze akurat taki wzor , chociaz w sumie to powinnam sie domyslic;-)

nawet nie wiesz jak trudno go upolowac co sie pojawi w sklepie to od razu znika :D ale popyt na wozki hihi chyba sie baby boom szykuje :D no nie?

Marta to jak ci zlosc przejdzie to napisz raz jeszcze co chcialas napisac

A ja stworzylam dla kolezanki kartke meska z czekoladka na dzien ojca

IMG_9820.jpgIMG_9824.jpgIMG_9826.jpgIMG_9827.jpgIMG_9828.jpg

O fajna kartka! DOTKA cos od niedawna robisz skromniejsze kartki, bardziej w moim stylu:-);-), podobaja mi sie te dwie ostatnie

reklama
Dotka, zgadzam się z amalfi! :)
A co do mojego wpisu-już nie pamiętam co chciałam napisać ;/
Ogólnie agnieszce, że zazdroszczę jej majorki... my wyjeżdzamy 14 ale w mniej ciepłe miejsce-Kowno, Ryga, Tallin-ale to już Wam chyba pisałam :) Co prawda tylko na 4 dni ale lepszy rydz niż nic co nie?
Moja maskotkę zrobiłam głowę i tułów-ale i tak połączyć nie mogę bo póki co nie mam czym wypchać ;/ A watą np nie mogę, bo robiłam słupkami, dużym szydełkiem i są dziurki więc by powyłaziła-chyba powinnam podszewskę zrobić-jak myślicie?

Do góry