reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
MARTA to po co se tak utrudnilas i jechalas slupkami i teraz musisz kombinowac?? a tak wystarczyloby wata napchac ;-). zacznij od nowa ta maskotke , tak Ci radze ;-)
DOTKA ty jestes zdolna i nawet do chłopskiej przemycisz kwiatki heheh

Zrobilam wczoraj taka czapeczke, mialam Wam nie pokazywac, bo to nic takiego, ale z nudow wklejam, moze dorobie jakies uszy do niej czy cos, moze sweterek dorobie, a moze wezme sie za cos innego zupelnie heheh:Zobacz załącznik 471462Zobacz załącznik 471467

Ostatnia edycja:
fajna ta czapka - neutralna :D a mowilas ze nie chce Ci sie dziergac :p
napisalas ze uczy dorobisz, patrze a ona ma uszy, ale Tobie chodzilo o te na czubku pewnie :p

Ale wczoraj mi sie zachcialo. Nic do niej nie dorabiam, tak zdecydowalam heheh. Teraz dziergam trampki takie maciupkie ;-), w kolorach mniej neutralnych;-), aczkolwiek chyba neutralnych:-p

Heheh zjola , ale kolory dla niemowlat neutralne to wszystkie poza niebieskim i rozowym, bo te jednoznacznie określaja płec;-)

No to nic, tylko połączyć wściekły pomarańcz z czerwienią i fioletem i będzie bardzo neutralnie :-D:-D:-D

Ja wcale pod kątem płci tego nie rozpatrywałam. Dlaczego na to nie wpadłam? :oo2:

amalfi, aleś Ty szybka!
Co ty ja nie spruję, co to to nie hehe Robiłam słupkami bo tak było w przepisie, tyle, że szydełkiem większym bo inne mam gdzieś schowane i nie mogę znaleźć... ;/ uroki remontu ;/ Uszyję podszewkę tylko jeszcze nie mam materiału :)

reklama
Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze???
Jakoś ostatnio nie miałam siły na internet... Kompa odpalałam tylko po to, żeby zajrzeć na szydełkowe wzory, w związku z czym trochę robótek popełniłam.
Zjola kciuki mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jak ja Ci zazdroszczę!

Do góry