reklama
amalfi
Fanka BB :)
MARTA to po co se tak utrudnilas i jechalas slupkami i teraz musisz kombinowac?? a tak wystarczyloby wata napchac ;-). zacznij od nowa ta maskotke , tak Ci radze ;-)
DOTKA ty jestes zdolna i nawet do chłopskiej przemycisz kwiatki heheh
Zrobilam wczoraj taka czapeczke, mialam Wam nie pokazywac, bo to nic takiego, ale z nudow wklejam, moze dorobie jakies uszy do niej czy cos, moze sweterek dorobie, a moze wezme sie za cos innego zupelnie heheh:Zobacz załącznik 471462Zobacz załącznik 471467
DOTKA ty jestes zdolna i nawet do chłopskiej przemycisz kwiatki heheh
Zrobilam wczoraj taka czapeczke, mialam Wam nie pokazywac, bo to nic takiego, ale z nudow wklejam, moze dorobie jakies uszy do niej czy cos, moze sweterek dorobie, a moze wezme sie za cos innego zupelnie heheh:Zobacz załącznik 471462Zobacz załącznik 471467
Ostatnia edycja:
amalfi
Wlasnie nie wiem czemu heheh
Skończyłam trampki:
Zobacz załącznik 471603
ZJOLA uzyłam dwa z neutralnych kolorow;-)

Skończyłam trampki:
Zobacz załącznik 471603
ZJOLA uzyłam dwa z neutralnych kolorow;-)
Ostatnia edycja:
Martusia85
amalfi, aleś Ty szybka!
Co ty ja nie spruję, co to to nie hehe Robiłam słupkami bo tak było w przepisie, tyle, że szydełkiem większym bo inne mam gdzieś schowane i nie mogę znaleźć... ;/ uroki remontu ;/ Uszyję podszewkę tylko jeszcze nie mam materiału
Co ty ja nie spruję, co to to nie hehe Robiłam słupkami bo tak było w przepisie, tyle, że szydełkiem większym bo inne mam gdzieś schowane i nie mogę znaleźć... ;/ uroki remontu ;/ Uszyję podszewkę tylko jeszcze nie mam materiału
reklama
Kamea
Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze???
Jakoś ostatnio nie miałam siły na internet... Kompa odpalałam tylko po to, żeby zajrzeć na szydełkowe wzory, w związku z czym trochę robótek popełniłam.
Zjola kciuki mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jak ja Ci zazdroszczę!
Jakoś ostatnio nie miałam siły na internet... Kompa odpalałam tylko po to, żeby zajrzeć na szydełkowe wzory, w związku z czym trochę robótek popełniłam.
Zjola kciuki mocno zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Jak ja Ci zazdroszczę!
Podziel się: