reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
haj
amalfi super ze spisz juz ladnie..
docia ruchy oo amtko,,to jest piekne uczucie..
MIlego dnia laski
ja mykam na caly dzien do tesciow
)
amalfi super ze spisz juz ladnie..
docia ruchy oo amtko,,to jest piekne uczucie..
MIlego dnia laski
ja mykam na caly dzien do tesciow
amalfi
DOTKA mnie tez sie wczoraj wydawało, ze cos czuje jak sie połozyłam, ale to nie kopnięcia, tylko jakby coś pływało w środku i tak sie przewalało. I to nie było w jelitach tylko tak na środku i nad pępkiem. Nie wiem co to było, chyba noc wczesniej miałam to samo. I ja nadal co rano rzygam, masakra, ale potem juz mam spokój.
KORALIOKOWA no to udanego i miłego spedzania czasu z teściami zycze:-)
KORALIOKOWA no to udanego i miłego spedzania czasu z teściami zycze:-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie
Widzę że co nie które już kopniaki czują :-)super dziewczynki!
Miłego dnia
Widzę że co nie które już kopniaki czują :-)super dziewczynki!
Miłego dnia
Martusia85
amalfi to chyba dzidzia ci się rusza-o jak fajnie!
Dziewczyny pozszywałam bolerko-tylko rękawów brakuje i powiem wam że jest okropne ;/ dziwnie wygląda jak je zakładam-odstaje itd... nie podoba mi się! ;/
Dziewczyny pozszywałam bolerko-tylko rękawów brakuje i powiem wam że jest okropne ;/ dziwnie wygląda jak je zakładam-odstaje itd... nie podoba mi się! ;/
Dawno nie zaglądałam, myślałam, że wy tu tylko o koralikach i szydełkach gadacie, a tu widzę DZIECIOWO! 

amalfi, dotka, fajny jest ten etap wybierania rzeczy dla maluszka, ach. Ja nawet teraz mam ogromną frajdę, jak szukam czegoś dla Agatki na allegro :-)
amalfi, szkoda, że nie będziesz mogła karmić, naprawdę, wielka szkoda....A tych kropli nie da się czymś innym zastąpić???
Mnie się marzy dla Agatki kocyk zrobiony na szydełku, taki z różnokolorowych kwadratów, cos w tym stylu

Ale ja sama w życiu tego nie zrobię, zresztą teraz szkoda mi czasu na robótki.
Ostatnie co zrobiłam, to zaproszenia na Agatki chrzest, pochwale się :-)

To tylko część, było ich 12. Każde inne oczywiście
Chyba musze znowu zacząć tu zaglądać, bo ciekawe tematy poruszacie
Nie pisałam, bo sądziłam, że wy tu o robótkach, a ja nic nie robię ostatnio 

amalfi, dotka, fajny jest ten etap wybierania rzeczy dla maluszka, ach. Ja nawet teraz mam ogromną frajdę, jak szukam czegoś dla Agatki na allegro :-)
amalfi, szkoda, że nie będziesz mogła karmić, naprawdę, wielka szkoda....A tych kropli nie da się czymś innym zastąpić???
Mnie się marzy dla Agatki kocyk zrobiony na szydełku, taki z różnokolorowych kwadratów, cos w tym stylu

Ale ja sama w życiu tego nie zrobię, zresztą teraz szkoda mi czasu na robótki.
Ostatnie co zrobiłam, to zaproszenia na Agatki chrzest, pochwale się :-)

To tylko część, było ich 12. Każde inne oczywiście

Chyba musze znowu zacząć tu zaglądać, bo ciekawe tematy poruszacie

Martusia85
kahaka strasznie się cieszę że zajrzałaś ponownie-brakowało Ciebie 
Śliczne zaproszenia-a ja myślałam że u ciebie posucha totalna a tu proszę takie dzieła
Ciekawe co tam u Basieńki i Karolinki...
Śliczne zaproszenia-a ja myślałam że u ciebie posucha totalna a tu proszę takie dzieła
Ciekawe co tam u Basieńki i Karolinki...
amalfi
KAHAKA co do kropli, to nie wiem, bede jeszcze dzwonic do mojej okulistki w Polsce, bo musze zapytac tez czy moge rodzic naturalnie czy cc. I rzeczywiscie super sie wybiera takie rzeczy. Dziś na zywo własnie widziałam moj wozek, bo wczesniej to tylko w katalogu, jest pieeeekny:-) i jedną ręką uniosłam do gory spacerowke.
A ja mam jeden kocyk taki kolorowy:Zobacz załącznik 491374Zobacz załącznik 491375Zobacz załącznik 491376
Kahaka a zaproszenia piękne i pomysłowe, bardzo dobry pomysł
A ja mam jeden kocyk taki kolorowy:Zobacz załącznik 491374Zobacz załącznik 491375Zobacz załącznik 491376
Kahaka a zaproszenia piękne i pomysłowe, bardzo dobry pomysł

reklama
Podziel się: