reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Tym razem w nocy spałam, ale obudziłam sie o 6.30 i koniec. Do 7.00 sie pokręciłam i postanowiłam wstac i siedze i czekam na Was:-)

reklama
a mi cos niedobrze dzis, od paru dni wieczorkiem jak sie poloze i przyloze lapke to czuje niesmiale ruchy i 2 razy mocniejsze boksy ;) az sie pyszczek smieje

haj

amalfi super ze spisz juz ladnie..
docia ruchy oo amtko,,to jest piekne uczucie..

MIlego dnia laski

ja mykam na caly dzien do tesciow:))

DOTKA mnie tez sie wczoraj wydawało, ze cos czuje jak sie połozyłam, ale to nie kopnięcia, tylko jakby coś pływało w środku i tak sie przewalało. I to nie było w jelitach tylko tak na środku i nad pępkiem. Nie wiem co to było, chyba noc wczesniej miałam to samo. I ja nadal co rano rzygam, masakra, ale potem juz mam spokój.

KORALIOKOWA no to udanego i miłego spedzania czasu z teściami zycze:-)

amalfi to chyba dzidzia ci się rusza-o jak fajnie!

Dziewczyny pozszywałam bolerko-tylko rękawów brakuje i powiem wam że jest okropne ;/ dziwnie wygląda jak je zakładam-odstaje itd... nie podoba mi się! ;/

Dawno nie zaglądałam, myślałam, że wy tu tylko o koralikach i szydełkach gadacie, a tu widzę DZIECIOWO! :-D:-D
amalfi, dotka, fajny jest ten etap wybierania rzeczy dla maluszka, ach. Ja nawet teraz mam ogromną frajdę, jak szukam czegoś dla Agatki na allegro :-)
amalfi, szkoda, że nie będziesz mogła karmić, naprawdę, wielka szkoda....A tych kropli nie da się czymś innym zastąpić???

Mnie się marzy dla Agatki kocyk zrobiony na szydełku, taki z różnokolorowych kwadratów, cos w tym stylu
IMG_3635.jakzmniejszycfotke_pl.jpg iza_kocyk%u002525255B4%25255D.jpg
Ale ja sama w życiu tego nie zrobię, zresztą teraz szkoda mi czasu na robótki.
Ostatnie co zrobiłam, to zaproszenia na Agatki chrzest, pochwale się :-)
QzpOWJoHKM9yO4wttB.jpgbROBICTeDBd0buiqSB.jpg8edPmNm5oIzbai6i9B.jpg5s7FYo0T3pJrYoavmB.jpg
To tylko część, było ich 12. Każde inne oczywiście :tak:
Chyba musze znowu zacząć tu zaglądać, bo ciekawe tematy poruszacie :-D Nie pisałam, bo sądziłam, że wy tu o robótkach, a ja nic nie robię ostatnio :dry:

kahaka strasznie się cieszę że zajrzałaś ponownie-brakowało Ciebie :)
Śliczne zaproszenia-a ja myślałam że u ciebie posucha totalna a tu proszę takie dzieła :)

Ciekawe co tam u Basieńki i Karolinki...

KAHAKA co do kropli, to nie wiem, bede jeszcze dzwonic do mojej okulistki w Polsce, bo musze zapytac tez czy moge rodzic naturalnie czy cc. I rzeczywiscie super sie wybiera takie rzeczy. Dziś na zywo własnie widziałam moj wozek, bo wczesniej to tylko w katalogu, jest pieeeekny:-) i jedną ręką uniosłam do gory spacerowke.
A ja mam jeden kocyk taki kolorowy:Zobacz załącznik 491374Zobacz załącznik 491375Zobacz załącznik 491376

Kahaka a zaproszenia piękne i pomysłowe, bardzo dobry pomysł :tak:

reklama
Do góry