reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KAMEA ja nie jestem fanką x landera ;-), jestem fanką iCandy :-). I dzięki za super rady, fajnie jakbyście coś własnie podpowiadały co i jak, bo my z pierwszymi dziećmi nie mamy pojęcia o niczym i całe szczescie , ze nie pracuje, bo siedze przy kompie i przekopuje internet, zeby sie coś dowiedzieć, bądz pytam sąsiadek, ktore maja dzieci juz.

reklama
Muszę poszukac tegi iCandy bo nie znaju:eek: Ja też kopałam po internecie jak szalona, czasopisma kupowałam... Fajnie było... Najlepszy to był wybór imienia... Kurcze tak mi się udzieliło to kompletowanie wyprawki, że chyba pójdę sprawdzić, kiedy mam owulkę ... a miesiąc temu łóżeczko schowaliśmy;-)

Fajne te wózki. Cherry chyba podoba mi się najbardziej.... Kurcze, gdybym miała pewność, że nie będą kazali mi zwracać kosztów za ten angielski, to już w tym momencie zabrałabym się do roboty.

Amalfi ktory model tgo iCandy bys chciala? ok myslalam ze choc troche bedziesz karmic, a nie mozesz np chociaz na 3 miechy odstawic tych kropli zeby choc pokarmic troche?
A wlasnie i jak po wizycie, bo mialas ostatnio a nic nie napisalas? pisz co mowili i co Ci robilili

Kamea super ze wpadlas i podzielilas sie swoim doswiadczeniem ;) jak cos Ci przyjdzie do glowy to pisz bo my zielone jak szczypiorek ;)

wrocilam, posluchalam serduszka bije jak dzwon ;) teraz ide nakarmic glodomorka

Ostatnia edycja:
A ja biję sie z myślami, czy machnąć jeszcze dzisiaj ciasto czy nie... Jeszcze mam kosz prasowania... A tam niech stracę. Zrobie to ciacho, będzie na jutro kawusi. Może jak mężulek będzie miał jeszcze resztki sił to sobie trochę podrinkujemy ;)

Mnie sie podoba cherry i strawberry, ale one sa strasznie drogie, ogladałam dzis taka strone irl z uzywanymi rzeczami i znalazłam cherry głeboki ktos odsprzedaje, ale trzeba daleko jechac i mojemu sie nie chce. Co prawda moja mama powiedziala ze da mi tysiaka, ale szkoda mi wydawac na głeboki wozek, ktory uzyje pare miechow tylko. Spacerowke bym z tego kupiła, ale nad głebokim jeszcze mysle.

Dotka ja byłam tylko u ogolnego, zeby odbębnić wizyte, zmierzyła ciśnienie, kazała brać witaminy i zbadała mocz. Tyle. Tu szału nie ma z badaniami

machaj do kawki musi byc cos slodkiego, ja mialam piec ciasto ze sliwkami, ale kupilam na miescie chalke wiec ja najpierw trzeba zjesc, a ciasto jutro zrobie. To podrinkujcie i moze troche poszalejcie :D i co kiedy ta owu? moze wlasnie dzis,,

A Dotka i nie moge tego odstawić, chyba ze jest jakis lek ktory mozna brac karmiąc, ale nie sądze. Tzn moge odstawic, ale wtedy szybciej zaczne tracic wzrok, wiec ja wole jak irlandki karmic z butelki , ale widziec swoje dziecko jak najdłuzej sie da.

reklama
jesuuuuu ile piszetaa

amalfi szkoda ze nie ebdziesz mogla karmic....ale wazne zeby dzidzius byl zdrowy-masz racje i mamusia tez..

ale wozki,i wogole wow,,cot u za tematy,,az milo poczytac...

a nasze zielone szczypiorki haa jasne ze bedziemy wam doradzac:))))

kama na zdjeciu jestes podobna:))) a hmm przepis na branse,,wiesz z neta gdzies znalazlam,,ale gdzie ja to,,,hmmmm...juz nie wiem,,polowe z glowy,,ja mam dobra pamiec,,popatrze i robie sama...

a ciasto,,mialam plesniaka robic,,chyba nie zrobie.....nie mam dzemu

Do góry