reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KAHAKA No sama sama, a kto niby heheh? Przeciez nie moj chłop. A wozek nieznany w Polsce, bo polskich firm to ja tu raczej nie mam w ofercie, to angielska firma , o ktorej wyzej pisałam i wklejałam linka, pewnie nazwa Ci nic nie powie: iCandy.

reklama
Cześć dziewczyny. Od rana siadam do pisania i tak właściwie dopiero teraz znalazłam chwilę czasu. Wczoraj już nie zajrzałam, bo poszłam położyć Kubę. Zarzyczył sobie do czytania wiersze Tuwima "Lokomotywa" itd. Przeczytałam mu calą książkę, a on na finał zakomunikował mi "mama, jeście raź" :szok: Myślałam, że padnę. Jakoś udało mi się odwieść go od tego pomysłu i w końcu zasnął... a ja z nim. :szok:Obudziłam się chyba po godzinie. W piekarniku ciasto czekało do skończenia, ale nie miałąm siły nawet na nie spojrzeć. Wyjełam sobie redsika z lodówki, dopiłam może do połowy i zasnęłam przy tv. O 5 rano miałam już po spaniu. Wstałam więc skończyć to nieszczęsne ciacho. Wyprostowałam włosy i zrobiłąm sobie makijaż. Jeszcze na obiad zdąrzyłam przygotować wszystko. Po południu odwiedziłą nas bratowa i poprosiła mnie na chrzestna dla Magdaleńki:-) Muszę się sprężyć z tym kocykiem, bo chrzciny są 25 sierpnia.

u mnie masakra wczoraj sie pomidorem strulam i caly dzien mialam takie nudnosci ze to chyba za to ze na poczatku ciazy nie mialam, wymiotowalam 3 razy :/ ledwo zyje dzis juz niby troche lepiej ale jestem na maxa slaba caly dzien prawie przelezalam cisnienie mam 97 59 masakra, jeszcze na dodatek chyba jakas infekcja mi sie przyplatala bo mnie swedzi :/ jutro do gina ide

Amalfi wspolczuje Ci tych wymiotow az do teraz
Kahaka zaproszenia cudne jestem pod wrazeniem

Ostatnia edycja:
DOTKA witaj w moim świecie :eek: . Dziś mnie tylko poszarpało, ale czuje sie jak na kacu, juz wolę rzygac rano, bo potem sie dobrze czuję

dotka, współczuję :/
amalfi, Tobie też...Ja w ciąży wymiotowałam 2 razy (w zasadzie raz, bo za drugim razem miałam pusty żołądek:sorry:), za to mdłości miałam silne, bleeee.
Kamea, jaki kocyk robisz? Masz jakieś zdjęcie? Ciekawa jestem...

Ja nic nie tworzę, więc tylko będę Was podczytywać.

haj

ja juz po odwidzinach,nawet nocke zlaiczylam tam:))

kasiu hejo,,no zarabiste zaproszenia z Agacia..no piekne,,super pomysł:)
docia amalfi wymiotki nasze,,odpoczywajcie....
ale kocykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk wowwwwwwwwwwwwwwwwww

a ja dziergam branse...kolczyki mi nie wyszly za chinyyy:eek:

dorobilam czapeczke nie wiem czy bedzie dobra bo w czapkach nie jestem za dobra, ale wyglada z bucikami slodko

IMG_0238.jpgIMG_0240.jpg

Witajcie:)

U mnie ostatnio dużo się dzieje...czasu brakuje,obowiązki domowe i rodzinne,praca pochłaniają mi wiele czasu.
Jutro jedziemy na zakupy z mężem następnie mąż zabiera mnie do restauracji,tylko nie wiem jakiej bo nie chce mi powiedzieć,podobno niespodzianka :happy:

Dotka ładne buciki i czapeczka :tak:
a jak dzisiejsze Twoje samopoczucie?

amalfi ładny kocyk :tak:
kamea gratuluję bycia matką chrzestną :tak:

Miłego weekendu dziewczyny:)

reklama
Aga dzieki juz dzis o niebo lepiej, za 2h ide na te przymiarki ciuchow do sklepu Happy Mum w galerii bo stylistka bedzie dobierac stroje na ten pokaz niedzielny ;)

Amalfi wklej fote bo nie pamietam juz :)

bylam dzis na wizycie, ale bez usg dopiero za 4 tyg polowkowe, wszystko jest ok ;)

Do góry