reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Helooo

Na początek pochwalę się iż piszę z nowego laptopa
laugh.gif
W starym spaliła się karta i wszystko poszłooo
yes2.gif
na szczęście wszystkie dane udało się odzyskać ufff...
Dzień nega aktywny i zabiegany.Zakupy udane i obiad na mieście skonsumowany
laugh.gif
a poza tym ciepło jak cholera
cool2.gif

dotka super że wszystko ok :tak:
a co do ciast z Lidla to moja koleżanka je próbowała i bardzo chwaliła,podobno są dobre.
amalfi śliczne te Twoje arcydzieła :-)
Kamea ja też tak mam ze sprzątaniem.Jak mnie weźmie to czyszczę wszystko co popadnie :-D
Martusia klapsa dam no...pisz nawet byle co ale pisz i się odzywaj :tak:
emalia udanego urlopu kochana,odpoczywaj :tak:

reklama
Hej U nas tez dzis goooraco... fajnie! :) ja na weekend przyjechałam do rodzicow i tu mi sie najlepiej odpoczywa... a maz moj w pracy -ale dojedzie tu po pracy czyli pewnie gdzies kolo 2w nocy...

A u nas wczoraj było ładnie i wykorzystaliśmy pogode na wyjazd na plaże, zawsze chciałam tam syna zabrać i sie udało:-). A dziś znow nie chciało mi sie zwlec z łozka, bo pochmurno, chociaz nie jest powiedziane, ze sie nie rozpogodzi. Moj pies wstał za mną, po czym usiadł, po czym stwierdzil, ze jednak wraca do spania i tak sama siedzę , jak ta kretynka, bo wszyscy spią :crazy:

Witajcie!

Kolejna bezsenna noc... co sie ze mną dzieje? Chyba za duzo myślę...
amalfi nie Ty jedna miałaś bezsenną noc.Ja także spać nie mogłam,nie wiem dlaczego...może z gorąca ?

U mnie wsio ok,gorąco choć nie ma już takiego prażącego słońca.W pracy od dziś mamy czyste gongo
realmad2.gif
w piątek po południu pozmieniali pracownikom zmiany,ludzie się wkurzyli na maksa,poszli do biura z pretensjami a oni zamiast rozwiązać sprawę pojechali do domu
shocked.gif
Mnie na szczęście nie ruszyli
laugh.gif
zostaję ciągle na drugich zmianach:)

Miłego dnia!

dobry:))))

Jestem po wekekndzie,bo chlop wyjechal i wogole w domu juz jestem....

docia amalfi nono super superowate te kompleciki:))
Martuis anono super te miejscowosci....
emalia udanego wypoczynku:))
amalfi a juz tak ładnie spałas:)))
aga gratki nowego lapka...
docia znowu spac nie mozesz..wspolczuje,,ja to spie jak suseł do 10...

Koralikowa to Amalfi spac nie moze ;) choc fakt jak sie przebudze na siku w nocy to potem juz ciezko zasnac, ale sen mi wroci jak do pracy wroce i przyjdzie mi wstawac 5:30 :D a to juz za tydzien

u mnie upal straszny masakra

AGA ale ja sypiam coraz gorzej juz kolejna noc, podpytalam mamuski i mowia ,ze jak one byly w ciazy to tez zle sypialy i ze to normalne
DOTKA to Ty do roboty wracasz jednak?

reklama
Do góry