reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Cześć Wszystkim, wróciliśmy z Kołobrzegu w niedzielę. Fajnie było, nie padało, trochę wiało. Jednak dla nas to zabyt duże miasto, ludzi jak mrówków, wszędzie: na plaży i na deptakach. Tak to jest jak się ,zdradziło' ukochane Rowy. Niestety z wakacji przywiozłam @. Dostalam w piątek, a w sobotę wyjeżdżaliśmy o 17.20 i siedemnaście godzin w pociągu. Masakra. Jakoś przeżyłam. I znowu stymulka i znowu nowe nadzieje.
Dotka, śliczny żółty komplecik i prześliczny masz brzuszek.
Amalfi, cudne body, sama radość z takich zakupów.

reklama
Witajcie dziewczyny

amalfi pamiętam że mi w czasie ciąży także źle się spało.Ja uwielbiam spać na brzuchu,śpię tak prawie całą noc a jak byłam w ciąży to bardzo cierpiałam z tego powodu bo nie mogłam położyć się na brzuch.Niezapomnę dnia kiedy wróciłam ze szpitala i pierwszą noc przespałam oczywiście na brzuchu...jak mi tego brakowało :-D

dotka Ty za tydzień wracasz do pracy?współczuję ale dasz radę :tak:
Atyde przykro mi z powodu @.Też nie lubie tłumów ludzi i raczej w większym mieście mieszkać bym nie mogła.Mam nadzieję ze choć troszkę odpoczęliście:)

Dziewczyny mi dziś głowa pęka,niedługo wybuchnę...mąż chce drugie dziecko,teraz,zaraz,nalepiej już...a Ja nie wiem czy teraz...
Mąż ciągle powtarza że ma już ponad 30 lat że Alan ma prawie 6 i że mamy wszystko czego potrzebujemy i nie ma na co czekać...a Ja mam głąb myśli w głowie :baffled:

Ostatnia edycja:
ATYDE witaj z powrotem. I za nowe nadzieje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, ufam , ze szybko dołaczycie do nas , naprawde w to wierze , przesle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na wszelki wypadek.
AGA haha , ja nie lubie spac na brzuchu, wiec nie ma problemu, a ta noc przespalam dobrze, az za dobrze, bo dzis musialam wstac rano , bo ide do roboty (nieoficjalnej) ;-)

Amalfi, łapię fluidki, tak bym chciała, żeby mi się już udało, 15 września mamy 5 rocznicę ślubu, a w grudniu minie jak jesteśmy razem 10 lat, więc chcielibyśmy mieć prezent, żeby było nas troje.
Aga, wiem co czujesz, bo mnie mąż namawiał na dziecko po roku małżeństwa, a ja miałam jeszcze na głowie studia zaoczne, pracę i szycie i też nie chciałam. Męczył mnie tak rok. Nie fajnie tak jest jak tego nie czujesz a druga osoba cię zmusza. Trudny orzech do zgryzienia masz.

AGA, ja gdybym była płodna jak czarnoziem, to bym se drugie od razu machnęła, chociaz jeszcze nie mam jednego. Masz napisane ''to zaszczyt byc mamą'', wiec nie wiem czemu sie bronisz, inne z nas wiele by dały, zeby powiedziec robimy dziecko i je zrobić .

ATYDE oj dlugo jestescie razem, to napawde dobry czas, oby Ci sie udało i WSZYSTKIM STARACZKOM tez:tak:

Dziewczyny hehe widze ze juz przez to moje 2,5 tygodniowe zwolnienie zapomnialyscie ze ono tylko na czas po szpitalu a potem wracam normalnie do pracy
dzis zamowilam sobie te koszule i kilka innych drobiazgow dla maluszka, czas zaczac kompletowac wyprawke wraz z pierwszymi kopniaczkami ;)

Martusia sila go :D
Atyde dzieki za kawalek morza ;) szkoda ze @ przylazla, oby juz ostatni raz, ja tez nie wierzylam ze kiedys bedzie taki miesiac ze nie przyjdzie, a jednak!
Aga jesli macie juz wszystko to czas na kolejnego maluszka ;)
Koralikowa jak tam czesto nad morzem wylegujesz sie dalej?

a to moje dzielo kartkowe ostatnie

IMG_0253.jpgIMG_0256.jpg

reklama
Do góry