reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

amalfi te podkłady co dotka kupiła to są chyba tak zwane podpaski poporodowe.Jeżeli dobrze myślę i o to właśnie chodzi to w pl musiałam kupić je we własnym zakresie i z tego co wiem w Anglii także kupuje się je na własny koszt więc chyba u Ciebie będzie tak samo.Musisz się popytać...:tak:

addison link do zdjęć jest pod suwaczkami :tak:

reklama
Addison, Kluseczka witajcie ;)
Amalfi tak to sa takie wielkie podpaski poporodowe :p a te podklady na lozko to nie w kazdym szpitalu daja, czase podkladaja lignina, ale to Ci sie w domu potem tez przyda, albo potem do przewijania malego np na kanapie ;)

a to ten bucik ktory sie nie moze doczekac drugiej pary, uciekam z pieskiem na spacer

DSC08046.jpg

KASIULECZKA ja tez mieszkam w Irl ale nie pisze na waszym wątku, bo mi sie nie chce :))), poogladam Twoej dzieła zaraz, chociaz juz podpatrzyłam, ze jest bizuteria, wiec wspolny temat z naszą KORALIKOWĄ.

AGA dzieki za odpowiedz, wiec pewnie ja tez bede musiała kupic, tu niedlugo kumpela rodzi, wiec sie jej wypytam co i jak

AGA czesc!!! Zrob zdjecia tym z ktorymi musisz pracowac i prolaktyne Ci podnosza hahahah i pokaż nam
:-D:-D nie warto,uwierz mi :tak:

Amalfi jeżeli w szpitalu będą dawać,choć wątpię to i tak kup sobie i zostaw w domu,jestem pewna że bardzo ci się przydadzą.
Ze mnie po porodzie tak leciało że nie nadążałam je kupować :-/

Kasiuleczka witaj:)

DOTKA o piękny bucik, ja tez chciałam taki wysoki zrobić ,ale szkoda mi było po 2 żabki na bok dawac heheheheh. Dorób drugiego, bo szkoda, zeby taki piekny but sie zmarnował

Dotka ha ha nie kluseczka tylko kasiuleczka:-D:-D;-)bucik slodki
Amalfi oooooo a dokladniej to gdzie mieszkasz, ja jeszcze tydzien bede mieszkaná Zielonej Wyspy i sie przeprowadzam do Uk bo moj M juz tam jest od kilku miesiecy i nas sciaga.
A ja to wszystkiego po trochu i bizuteria i szydelko i skrecam rurki - :-D:-D

KASIULECZKA nie z Galway, ale jak przeczytasz, to tego posta zlikwiduje. Juz wymazałam skąd jestem, nie wiem czy przeczytałaś;-), zostawiłam skąd nie jestem .

Ostatnia edycja:
dobryy

Ja dzis pospałam....do 11...ale zescie naprodukowalyyyyyyyyyyyy:cool:

aga no wspolczuje takich ludziw pracy co wkurzaja,,ja mam w praacy zajebiaszcza kadre,,obym tylko pracowala od 1.09....

kamea jasne ze kasa niekonieczna..kiedy te chrzciny??

docia nie przesadzaj,dla mnie jestes boskaaaaaaaaaa w tym co robisz..ja tez od pon:)))

amalfii super buciki....

Jaaaaa dla mnie to czarna magia te buty,,na drutach widzialam,ze sie je zszywa..a wy nie zszywacie prawda..tylkow calosci macie????

czesc kasiuleczka:))

addison :) witaj...

docia ten bucik wyzszy sliczny jak kozaczek...

amalfi ja mam kasiuleczki bloga zapisanego,,podgladam ja czasami,,mamw obserwowanych:)))
Moje Kolczyki

reklama
Amalfi no przeczytalam to , i to wczesniejsze tez:-D
Koralikowa Ciebie tez podgladam ale na watku hobby:-D;-)

Ja najchetniej bym teraz cos porobila tworczego a tu d...pa musze sie pakowac i sprzatac- Boziu ile to smieci sie nakolekcjonowalo przez te 3 lata to sama nie wierze. Czuje sie jak w tym programie KOLEKCJOMANIA:-D tyle ze ja teraz wszystko bez zandych sentymentow na smietnik wywalam:szok:

Do góry