reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

AGA no to nie pomoge, szkoda :-(
KORALIKOWA skad wiesz, ze nie umiesz? Zprobuj, łatwe to jest:tak:
DOTKA juz powinnas cos dziergac, przeciez płec juz znasz, wiec wszystko niebieskie juz byc powinno. Ja muzse kupic fioletowy kolor;-)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Może ktoś mnie pamięta jeszcze a z nowymi artystkami się witam :):):)
Poczytam Was jeszcze potem, a na razie to przede wszystkim:
Dorotko i Amalfi - najserdeczniejsze gratulacje :):) Mocno za Was trzymam kciuki, dbajcie o siebie i będzie dobrze :) Nie będę ukrywać, że dopiero cynk od Dorotki mnie tu przywiał, przepraszam, po prostu zabiegana jestem bo wróciłam do pracy. Ale teraz to nie ma bola, chociaż nic nie robię to będę wpadać, żeby Wam kobicować i oglądać co wszystkie robicie. Może w końcu się ogarnę i wezmę za siebie ;)

Buziaki i pozdrowienia, spadam pracować :)

Ja wrocilam z pracy osttani raz..teraz 20 sierpnia dopiero...

Pogoda do bani....

agusia nie ma sprawy:)
amalfi próbowałam kiedys,,to wyszlo mi hmmm sama nie wiem coo,,takie długie,,palcow nie umialam,tzn czubka nogi,,heee
basia hej,bo ja cie nie znam :)

Amalfi, no wstyd mi okropnie, postaram się poprawić :) Bo nie można obojętnie wobec takich cudów przechodzić :):):) Tak strasznie się z Wami cieszę :)
W takim razie Koralikowa już imiennie - witaj :)
Agnieszka, piękne zdjęcia robisz, masz mój głos :):):)

reklama
AGA u mnie jesien cały rok, juz mnie szlag trafia, Ty chociaz na majorce byłas, a ja tu musze siedziec w te wakacje:-(
BASIA zeby mi to bylo ostatni raz :wściekła/y:!
DOTKA dziergasz juz?
KORALIKOWA zazdroszcze urlopu takiego dlugiegooooo
ZJOLA a gdzie Ty jestes??

Do góry