reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

ZJOLA nie wsłu**** sie tak w organizm, wiem, ze to nie jest łatwe, ale wlasnie tak sie przezywa wtedy, jak na chwile cyckow sie nie czuje albo cos, ja tez to miałam, dlatego na poczatku czytałam styczniowki, jakie objawy mają itd. Bedzie dobrze, zobaczysz :tak:

Ja dzis ogladałam spodnie ciazowe, ale nie podobaja mi sie cholera, nie wiem w czym ja niedługo chodzic bede:-(

KORALIKOWA < DOTKA< MARTA czesc dziewuchy! U nas dzis nie leje! Jupi!

reklama
Martuś, wysłam Ci wiadomość na pr.
Zjola, gratuluję.
Jestem zarobiona a raczej zaszyta. Wzięłam dużo poprawek, do uszycia stroje estradowe dla wokalistki zespołu latynoamerykańskiego i suknie ślubną na wrzesień. I jest mi trochę ciężko z czasem. Dopiero w piątek będę mieć wolne to wstawię zdjęcia.
A mam jedno zdjęcie haftu, tylko takie nieładne. Lepiej wygląda w ramce ale nie mam zdjęcia. gody.jpg

Atyde nareszcie martwilysmy sie :) sliczny haft naprawde, golabki boskie
Zjola w piatek wizyta?
Amalfi ja tez za ciazowymi spodniami musze sie rozejrzec

a poki co na urlop ide od pon i nad morze jade nad Baltyk :)

dzien doberek

atyde to jest nieładne?? no coś ty piekne....jezuu sliczne poprostu:)))

docia a gdzie nad Bałtyk?? ja mieszkam nad morzem,heee

moze po niedzieli sie poprawi w tamtym rogu lubi byc cieplej :) ja nie jade sie opalac ani kapac, tylko pospacerowac i poodychac morskim powietrzem ;)

reklama
Do góry