reklama
Martusia85
Fanka BB :)
dlaczego macie nie przyłazić co? Nie pozwalam! 
koralikowa-nie zmieniłam avatarka ;/ Na zdjęciu jest moja ukochana koteczka, która mi zaginęła tydzień temu i już pewnie jej nie zobaczę ;(
koralikowa-nie zmieniłam avatarka ;/ Na zdjęciu jest moja ukochana koteczka, która mi zaginęła tydzień temu i już pewnie jej nie zobaczę ;(
Koralikowa
Martusia to ja slepa,bo wczesniej nie widzialam,oj szkoda,ze zginela.
Amalfi o níe,macie tu pozostac,nie opuszczajcie nas.
Amalfi o níe,macie tu pozostac,nie opuszczajcie nas.
Martusia85
amalfi ona wysterylizowana byla...
moja ukochana, najwspanialsza kotecka
ostatnio dziwnie oddychala wiec obswiam sie najgorszego...
to jest wlasnie najgorsze w mieniu zwierzat -ich strata 
moja ukochana, najwspanialsza kotecka
Koralikowa
dzien dobry
martusia no dokładnie...strata boli najbardziej...
Ja z kawulcem.a wy spita??
no w koncu weekend,,heee
martusia no dokładnie...strata boli najbardziej...
Ja z kawulcem.a wy spita??
no w koncu weekend,,heee
Kamea
Hej dziewuchny 
Witaj EMALIA
Ja tak na szybciocha wpadam, bo roboty kupa. Wczoraj coś mi odbiło i wzięłam się za porządki w szafach. Dzisiaj reszta. Wściekła jestem bo wyprałam 3 automaty prania, chciałam rozwieścić na dworze, a coś na deszcz mi się zapowiada. Ci ja zrobię z tym praniem?
Aaaaaaaa........ ZJOLA świetne wieści!!!!!!!!! Mam nadzieję, że grono zafasolkowanych będzie się powiększać, czego sobie również życzę
Witaj EMALIA
Ja tak na szybciocha wpadam, bo roboty kupa. Wczoraj coś mi odbiło i wzięłam się za porządki w szafach. Dzisiaj reszta. Wściekła jestem bo wyprałam 3 automaty prania, chciałam rozwieścić na dworze, a coś na deszcz mi się zapowiada. Ci ja zrobię z tym praniem?
Aaaaaaaa........ ZJOLA świetne wieści!!!!!!!!! Mam nadzieję, że grono zafasolkowanych będzie się powiększać, czego sobie również życzę
Koralikowa
heja kameaa
U mnie słonko było,,teraz chmurzyska,,tez piore...bede rozwieszac na drzwiachh hee....
My wszystkie sobie tego zyczymy...
U mnie słonko było,,teraz chmurzyska,,tez piore...bede rozwieszac na drzwiachh hee....
My wszystkie sobie tego zyczymy...
Martusia85
Ja też pranie wstawiłam i coś czuję, że znów się skończy na suszeniu w łazience ;/
reklama
Martusia85
Odnalazł się mój kotek...po tygodniu-martwy... musiałam go zakopać, ale płaczę do teraz-moja ukochana kicia!
Podziel się: