reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KORALIKOWA no pies zadowolony, znow moze mi na kolanach spać heheh
EMALIA ja sie nie znam za bardzo na tych testach, bo swoj zrobilam bardzo pozno, bo nie dawali mi szans na dziecko, wiec nie brałam pod uwage, ze zaciążyłam, ale nie testowałałabym na tydzien przed @ raczej, słyszałąm ze testy owulacyjne podobno wychodza wtedy, zrob owulacyjny test jak masz w domu

reklama
emalia ja tez pale.....
spokojnie malenka bedzie dobrzee..ale zycze ci tych dwwoch kresek,jednak to ze sie pokazaly chyba o czyms swiadczy:))) kiedy masz dostac @????

Emalia - a niech mnie gęś kopnie! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Amalfi - Mam 39 dc, w sumie 5 tydzień i 3 dzień ciąży. Skoro Dotka nie m objawów, to moze mój kropek da radę.

Dotka 0 tylko że mnie (.)(.) też prawie nie bolą. Ciąża z zaskoczenia cholera jasna!
Udanego urlopu życzę :)

ZJOLA to ja testa robilam dopiero w 37dc. Nie łam sie, duzo kobiet nie ma objawow prawie wcale. Ja czytałam styczniowki wlasnie z tego powodu, zeby wiedziec czy maja objawy i tez nie mialy niektore

Amalfi- uśmiałam się z pieseczka. Podrap go za uszkiem ode mnie. Testy owulacyjne wykorzystałam jak sie starałam o synka, przez co sie dowiedziałam ,że cykl mam w późniejszych dniach niz myślałam :) Poczekam jeszcze te kilka dni.:tak:
Koralikowa- niby powinnam dostać w sob lub niedz. ( oby nie)
Zjola- ja też w poprzednich ciążach nie miałam objawów ( z synem dopiero później mnie mdliło i miałam straszna zgagę) A Twój kropek na pewno da radę ;-)

Reasumując to mam dzisiaj 22dc :-D Se policzyła ja :-D

Ostatnia edycja:
EMALIA chyba, ze owulke masz pozniej niz myslalas, a nie cykl :-p:-D hehehe. I trzymam kciuki momo wszystko, bo to szczesliwy rok jest &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KORALIKOWA to farta mialaś hehe, ja mam objawy, ale da sie z tym zyc
ZJOLA a jeszcze jeden objaw mi sie przypomnial, ktory mialam wlasnie gdzies tak od ok 40dc, tak przez tydzien do dwoch, ja praktycznie nie przestawałam jesc, konczyłam jeden posilek i juz myslalam o nastepnym i wszystko mi tak smakowało, ze moj sie na mnie gapil jak na glupka, jak sie zachwycalam kromka chleba np heheh

reklama
Dzięki dziewczyny, bardzo mnie podniosłyście na duchu. Jesteście kochane :tak:.

Amalfi - ja nie mam nadmiernego apetytu ale jedna rzecz mi się nie zgadza. Jem gorzką czekoladę, której wcześniej bym nawet kijem nie ruszyła!

Do góry