reklama
dotka85
Fanka BB :)
Amalfi moze tez zrobie jakies butki narazie totalny brak czasu jakos nie umiem zrobic takiej makej podeszwy jak la noworodka
Koralikowa dbam o nas :-) ale skoro czuje sie ok to czemu miwlabym nie pracowac, zalezy mi na tej pracy aby tam wrocic wied nie chce zostawiac dziewczyh z robota bo wtedy to na nie spadnie, poki dam rade bede pracowac w granicach rozsadku oczywiscie :-)
Koralikowa dbam o nas :-) ale skoro czuje sie ok to czemu miwlabym nie pracowac, zalezy mi na tej pracy aby tam wrocic wied nie chce zostawiac dziewczyh z robota bo wtedy to na nie spadnie, poki dam rade bede pracowac w granicach rozsadku oczywiscie :-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie dziewczyny!
U mnie kompletny brak czasu na bb :-(
Mimo iż mojego dziecka nie ma w domu to zawsze coś do roboty mam albo na zakupy przed pracą wyskoczę,popołudniami praca i tak szybko mija dzień za dniem...
Dotka jeśli czujesz się ok i na siłach to pewnie czemu nie miałabyś nie pracować.Ja gdybym była 2w1 i byłoby ok też bym pracowała i co najlepsze powiem wam,że jak najdłużej nawet gdyby się udało to do samego porodu
W końcu ciąża to nie choroba.
Uciekam spać,dobranoc!
U mnie kompletny brak czasu na bb :-(
Mimo iż mojego dziecka nie ma w domu to zawsze coś do roboty mam albo na zakupy przed pracą wyskoczę,popołudniami praca i tak szybko mija dzień za dniem...
Dotka jeśli czujesz się ok i na siłach to pewnie czemu nie miałabyś nie pracować.Ja gdybym była 2w1 i byłoby ok też bym pracowała i co najlepsze powiem wam,że jak najdłużej nawet gdyby się udało to do samego porodu

Uciekam spać,dobranoc!
Atyde85
Cześc,
Amalfii, boskie trampki, aż się rozpłynęłam jak je zobaczyłam.
Dotka, fajnie, że dobrze się czujesz i jest Ci ciepło
Zjola, to pewnie na zmianę się uczy i cieszy z towarzystwa męża.
U mnie też upał, dziś mam wolne, w sobotę i niedzielę do pracy a od poniedziałku urlopik, jupi. Tylko nie możemy się dogadać z emkiem gdzie jechać, on chce nad Bałtyk a ja do Bułgarii.
Amalfii, boskie trampki, aż się rozpłynęłam jak je zobaczyłam.
Dotka, fajnie, że dobrze się czujesz i jest Ci ciepło

U mnie też upał, dziś mam wolne, w sobotę i niedzielę do pracy a od poniedziałku urlopik, jupi. Tylko nie możemy się dogadać z emkiem gdzie jechać, on chce nad Bałtyk a ja do Bułgarii.
agnieszka.kk
Atyde już teraz życzę Ci udanego urlopu
Bułgaria ahhh pewnie pięknie tam jest...
Miłego dnia dziewczyny!
Dziś piątek jak dla mnie ostatni dzień pracy.Jejku jak ja uwielbiam piątki
Bułgaria ahhh pewnie pięknie tam jest...
Miłego dnia dziewczyny!
Dziś piątek jak dla mnie ostatni dzień pracy.Jejku jak ja uwielbiam piątki

amalfi
Ja tez bym pracowała do konca , gdyby atmosfera w robocie była super, ale miałam wybor : stracić dziecko albo je ocalić za mniejsza kase. Szkoda mi kasy ktora mogłabym zarobic, ale w koncu kasa to nie wszystko,a ja za dlugo czekałam na ten CUD. Po macierzyńskim wroce i wszystko bedzie jak dawniej :-)
ATYDE teraz ładna pogoda, wiec moze warto nad polskie morze pojechac, chociaz Bułgaria pewnie wyjdzie Was taniej heheh
i macie szanse na świeże ryby, bo nad Bałtykiem to róznie bywa;-)
DOTKA narazie odpoczywaj, na buciki masz czas jeszcze. Chyba dostane od kumpeli przewijak z szafeczką, bo ona sie wyprowadza i tam wszystko jest juz. Chciała mi dać jeszcze łozeczko, ale ja chce takie ładne z Polski ściągnąc, łozeczka nie sa drogie, gorzej z wózkami
ATYDE teraz ładna pogoda, wiec moze warto nad polskie morze pojechac, chociaz Bułgaria pewnie wyjdzie Was taniej heheh

DOTKA narazie odpoczywaj, na buciki masz czas jeszcze. Chyba dostane od kumpeli przewijak z szafeczką, bo ona sie wyprowadza i tam wszystko jest juz. Chciała mi dać jeszcze łozeczko, ale ja chce takie ładne z Polski ściągnąc, łozeczka nie sa drogie, gorzej z wózkami
agnieszka.kk
Amalfi każdy robi jak uważa.Gdybym miała wybierać także wybrałabym cud bo pieniądze to nie wszystko to fakt
a skoro po macierzyńskim wszystko wróci do normy to super
Ja przewijaka nie używałam w ogóle i przy drugim dziecku też nie będę chciała mieć,jak dla mnie jest nie potrzebny a tylko wprowadza w dodatkowy koszt.
A wózek masz już upatrzony?

Ja przewijaka nie używałam w ogóle i przy drugim dziecku też nie będę chciała mieć,jak dla mnie jest nie potrzebny a tylko wprowadza w dodatkowy koszt.
A wózek masz już upatrzony?
Martusia85
hej-
Atyde-bądź twarda i bierz Bułgarię!
My byliśmy tam we wrześniu i było super...
amalfi-moja przyjaciółka używała przewijaka i zawsze mówiła że to jedna z najprzydatniejszych rzeczy
Ja buszuję na allegro-szukam sukienki na wesele, ale na wieloryby to mają tylko babcine jakieś te sukienki ;/
Atyde-bądź twarda i bierz Bułgarię!
My byliśmy tam we wrześniu i było super...
amalfi-moja przyjaciółka używała przewijaka i zawsze mówiła że to jedna z najprzydatniejszych rzeczy
Ja buszuję na allegro-szukam sukienki na wesele, ale na wieloryby to mają tylko babcine jakieś te sukienki ;/
reklama
amalfi
MARTA no widzisz, do wszytskiego, jak i do przewijaka będą zdania podzielone. Ja ciągle słyszę, po co to po co tamto? A niech kazdy kupuje co chce i na co go stać. A zwłaszcza jak dostanie sie za free, to czemu nie brać. Przynajmniej powkładam tam pieluchy, bo tj tez szafka przy okazji
A kieckę kupisz jakąś, zobaczysz. A nie lepiej w sklepie poszukać? Teraz wyprzedaze były. Mozna przymierzyć przynajmniej
A kieckę kupisz jakąś, zobaczysz. A nie lepiej w sklepie poszukać? Teraz wyprzedaze były. Mozna przymierzyć przynajmniej
Podziel się: