reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Jak wracam z pracy to mi się nie chce nawet do sklepu iść ;/ No i w sieciówkach to małe rozmiary-nie mam co mierzyć nawet ;/
No i kurcze ja jakoś tak lubię zakupy przez neta :)

reklama
Zgłaszam ,że żyje ale nie jestem nawet w stanie nadrobić co napisałyście. Od pierwszego dnia miesiączki dostałam chopla na punkcie sprzątania, wyrzucania zbędnych rzeczy, przestawiania, przekręcania i innych takich. Dzisiaj upitrasiłam karpatke i torta, bo córcia jutro robi imprezkę urodzinową. Zaczynam liczyć kolejne dni do :-) ...
Ścisssskam Was mocno i postaram się być na bieżąco :*

Kochani po to jest forum aby sobie pogadać.Podzielić się radami itd.Każdy ma prawo do swojego zdania i oczywiste jest to że nie zawsze zdania będą zgodne.Każdy robi jak uważa :tak:Dla mnie to jasne!

Wpadłam życzyć wam miłego i udanego weekendu :-)

EMALIA ja tez zawsze powera miałam w @ i tez sprzatałam i piekłam, chociaz mowia ze ciasta nie wychodzą wtedy itd
AGA to prawda, ale nie odbieraj tego osobiście, ja juz z DOTKA miałam pogadanke np po co mi sterylizator, jak można polac wrzątkiem i takie komentarze będą sie co chwile trafiać, kazdy kupuje co chce i co mu sie podoba.

Wpadłam na chwilę, żeby powiedzieć, że nie jest dobrze. Wczoraj na usg pęcherzyk urósł z 9,6 do 21 mm, w środku maleńki zarodek bez akcji serca :( Zlecono betę: pierwsza wczoraj, druga we wtorek. We wtorek następna wizyta i usg, wtedy ostateczny wyrok. Wiem co powiecie, że będzie dobrze i że ktoś też tak miał ale u mnie tak już było 2 razy i ciąża obumarła, więc nie robię sobie nadziei. Odezwę się we wtorek lub w środę. Buziaki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
ZJOLA na ja Ci nie powiem, ze bedzie dobrze, bo sie nie znam na tym, ale trzeba miec nadzieje, daj znać co i jak najszybciej, jak sie dowiesz
MARTA obie sa sliczne i oczywiscie niebieskie;-), I ja nie jestem pewna ze ta pierwsza bedzie Cie pogrubiac, myśle, ze pogrubiła kogos, kto ma budowe gruszki, a Ty chyba do takich nie nalezysz.

ja to chyba raczej taka klepsydra... Zdecyduje się chyba na tą wąska-ale jak się okaże że wyglądam źle to po prostu sprzedam hehe
no i oczywiście że niebieska hehe a jak-choć oglądam też kilka innych nie niebieskich [niebieskich nie ma :(]

Witajcie dziewczyny:)

Dopiero znalazłam chwilę na bb.
Byliśmy z mężem na zakupach i jak zwykle wróciliśmy z torbami
laugh.gif

Nie długo oddeleguję męża do pracy (nadgodziny)więc sobotę spędzam sama przy laptopie i tv
yes2.gif

Za to jutro idziemy do kina
biggrin.gif

A co u was?jak mija weekend?

AGA to prawda, ale nie odbieraj tego osobiście, ja juz z DOTKA miałam pogadanke np po co mi sterylizator, jak można polac wrzątkiem i takie komentarze będą sie co chwile trafiać, kazdy kupuje co chce i co mu sie podoba.

Amalfi dokładnie!:)

zjola przykro mi ale trzeba mieć nadzieję :tak:ona umiera ostatnia!Powodzenia we wtorek!

martusia jak nie pomogę w sprawie sukienki bo niestety ale żadna nie jest w moim guście :no: szybciej szukałabym czegoś z serii bombki :tak:

reklama
Cześc dziewczyny.
My w poniedziałek wyjeżdzamy na wakacje.A ja nic nie robię tylko piorę, prasuje i takie tam... :/
W kwestii ciąży... "Ciąża to nie choroba"... odkąd urodziłam wcześniaczka już tak nie mówię. Może ciąża nie jest chorobą, ale jest to stan wyjątkowy i spore obciążenie dla organizmu, dlatego należy szczególnie na siebie uważać. Organizm każdej kobiety jest inny...
Jeżeli chodzi o przewijak to też nie chciałam kupować. Ale dostaliśmy go w prezencie (taki nakłady na łóżeczko lub komodę) i bardzo sobie chwalę. Ale amalfii ma rację, kazdy kupuje to co uważa za potrzebne. Moja bratowa jest straszną gadżeciarą. Musi mieć każdą pierdołę. Jak zaczeła wyjmować akcesoria do kąpieli to myślałam, że oczy mi z orbit wyskoczą. Z części nawet nie skorzystała :/
Zjola mam nadzieję, że wszystko się ułoży i w końcu "wyjdzie słońce".
Idę jeszcze oblookać martusiowe sukienki ;)
Już obejrzałam. Martusia wybór trudny... Musiałabym Cię w nich zobaczyć. Ta druga jest bardziej sexy, a pierwsza też niezła. Też nie wydaje mi się, żeby miała Cię pogrubić. Odpowiednio dopasowania bielizna, szpileczki i będzie pięknie!

Ostatnia edycja:
Do góry