reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
no tak ja na kaca tez bym nie łyknela,,nic a nic,,zawsze leze plackiem z okladem i zdycham,heee..ale juz dawno tak nie bylo i nie bedzie,,nie dopuszczam do tekiego stanu-samokontrola..

no ja np wodki nie toleruje,a piwo oj tak.....zawsze znjaomi wode,aja browary:))) bo po piwie nic mi nie jest,a pow odce,,zdycham na maksa...

hej, ja dziś byłam na kajakach-ekstremalna trasa więc agnieszka łączę się w bólu i też zdycham :)

amalfi-na żadną się jeszcze nie zdecydowałam w końcu ;/
emalia-ja też jestem fanatyczką niebieskiego :)

idę spać-bo tylu godzinach wysiłku nie mam siły nawet ręką ruszać by pisać hehe

aga no tak,,niektorzy tak...
a dla mnie sobota czy poniedzialek te same dni,,,haaa
ja wracam 27 do pracy:)

Martusia to mialas fajny dzionek...odpoczywaj...

reklama
Witam poniedziałkowo :)

Zjola- cały czas myśle i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& :*
MArtusia- super sprawa z kajakami :)
Aga- jak sie czujemy dzisiaj ? ;-)

U nas dzisiaj zapowiada się upał. Jasiek ma już wode nalaną do basenu i czekamy aż się nagrzeje troszkę. A ja sie biorę za odgruzowanie chałupy po weekendzie , bo sobie labe zrobiłam i teraz widać tego skutki :sorry2:

Miłego wszystkim :*

Do góry