reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Arlecik - szacun dla twoich prac. zdolniacha z Ciebie.

Babeczki ja na razie nic nie robię. Dochodzę do siebie i cały czas uczę się do egzaminu, ale zaczęłam pisać bloga. Link w mojej sygnaturze. Na razie malusio, ale będzie więcej.

Buziaki dla wszystkich

reklama
super ciasteczka i czapeczka Amalfi prawdziwa myszka miki ;)
Zjola super ze wpadlas, As to samo ;) a Karolinka juz 3 miesiace ma ale to leci, a sweterek cudny!

ja dzis upolowalam super ciuszki dla maluszka i kombinezon na zime!! jak go zobaczylam to mi szczeka opadla a jak cene to jeszcze bardziej za wszystko dalam 10zl !!!

IMG_0261.jpgIMG_0262.jpgIMG_0263.jpg

Ostatnia edycja:
Aaaaa Dotka ogladałam dziś podobne , ale nadal nie wiem jaki kolor kupować, a Ty widze w niebieski poleciałas heheheh

ARLECIK wow! I widze szydełko i widze druty no no no. Konkurencje robisz. A ja chce wyskoczyć z moją czapeczką teraz ktora wczoraj machnęłam, ale teraz to mi wstyd :szok::sorry2::baffled:
Ale super, ze wpadacie , bo potrzebna nam była świeża krew.

Zobacz załącznik 493381

Amalfiiii ja też chcę taką!!!!!!! Jest zajedwabista!!!!!!!!!

Ech dziewczynki wszystko jest piękne .

Moje robótki na razie poszły w zapomnienie...:baffled:
Jestem w wiecznym niedoczasie :-D:-D:-D:-D
A ja wpadam pochwalić się moim pielgrzymkowym skarbem.;-):-):-)
Na pierwszej fotce mamina opaska na główce .
Na drugiej fotce widać mój sweterek z kapturkiem :rofl2::rofl2::rofl2:

As nie zapomniałaś o nas!!!!!!!!! Cudna ta Twoja Karolinka! Byłaś z nią na pielgrzymce? Pełen podziw i szacun...

reklama
Do góry