reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Amalfi no jak widzisz zrobilam :D ale robilam jak zawsze i na tych filmikach tez tak bylo one zaczynaly od lancuszka 4 oczka i zamykane scislym i dopiero te 12-14 slupkow :p jakim nr szydelkujesz? ta czapke myszke dla kogos robilas?

Martus dzieki

reklama
DOTKA nie zaczynaja od lacuszka, bo ja tez nie zaczynam czapek od lancuszka. Moze zle filmy ci dalam, ogladalam tylko poczatek, ale wydawalo mie sie ze babka robi na tym pierwszym od razu slupki, to sie tak w kólko robi.
Ja robie te rzeczy bez celu, jak bede wiedziec plec, to zrobie cos dla mojej dzidzi, a jak bedzie dziewczynka, to duzo juz mam. Dostosowuje szydelko do grubosci wloczki. Teraz robie nr 4, ale gdybys nie zapytala, to bym nie wiedziala nawet;-)

hejka, dotka śliczna żabka i imię też! Kiedy teraz usg żeby potwierdzić chłopaka? ;)

od łańcuszka też można zaczynać-tak mi się wydaje, nawet nie bardzo wiem jak inaczej :)

MARTA mozna innym sposobem, ja robie zawsze czapki innym sposobem

Ja dzis wpadłąm na sklep z ciuszkami i tyle bylo cudnych przecenionych, ze szok. A ja nie moglam nic kupic, bo płci nie znam:-(, a takie wieksze juz byly kompleciki, moglabym pokupic na pol roku, to tak akurat juz cieplo u nas bedzie, bo to byly letnie przecenione. To tylko se pomacałam i tyle. A i kupiłam, zeby sie troszke pocieszyc pierdołki czyli ręcznik i skarpetki :-(Zobacz załącznik 493963

hej
imprezka udana,super....

zjola no ci mowila juz furaaa jest...zdjecia oczywiscie wygladam ciebie na motorze...
a bloga tyz czytam....

kamea jak nam dorownac robisz cacka...nie badz skromna taka kochana:)

docia super zaba,,hee,,no swietna...a imiona fajne....

amalfi zawsze to cos,,jeszcze wpadniesz w szal zkaupow,,bedziesz wniebowzieta..
aga poduchy super,,tez mam auta 2 i 1 w domu dookola i teraz ben10 tez...

MARTA no neutralne to moge kupic jedynie takie rzeczy jak śpiochy, pajace body itd, a ja widzialam juz takie tematyczne, ze je tak nazwe, na kilkumiesieczne juz dziecko ,na przyklad koszulka plus spodenki, sukieneczka plus jakis dół do tego, getry czy cos, do tego sweterek, i nic sie nei nadawało do kupienia niestety. Zobaczysz jak dziurkacz zadziała i sama bedziesz musiała kupowac;-), czego Ci zycze ozcywiscie

DOTKA a czemu takie imię wybrałaś? Bo Dominik jest patronem tego czego jest, czy przypadek? Poprostu to imię Ci sie podobało zawsze?

reklama
Helooo dziewczynki:)

jak mija wam niedziela??

A my niedługo idziemy z mężem na obiad do restauracji a nastepnie jedziemy na zakupy do argosa a potem ruszmay do kina na film także wieczor zapowiada się bardzo udany
happy8se.gif

Do góry