reklama
amalfi
Fanka BB :)
DOTKA Ale tez sie sam buja?? Jakiej firmy?
AGA no to cena taka sama jest prawie. Ja wczesniej uzywane ogladałam na done dealu i advertsie, ale tak sie złożyło, ze zaraz pojedziemy po nowy:-)
EMALIA no to gratki wielkie, dobra passa trwa
AGA no to cena taka sama jest prawie. Ja wczesniej uzywane ogladałam na done dealu i advertsie, ale tak sie złożyło, ze zaraz pojedziemy po nowy:-)
EMALIA no to gratki wielkie, dobra passa trwa

Ostatnia edycja:
Kamea
Cześc dziewczynki.
Zjola chciałabym Cię widzieć w akcji
tzn. jadącą na motorze.
emalia...aż mnie skręca z ciekawości
kwiatuszeq cieszę się, że u taty wszystko w porządku
dotka kocyk robiłam z dobry miesiąc,ale przez większość czasu się obijałam. Pod koniec, jak już czas mnie gonił to siedziałam po nocach, żeby się wyrobić. No i nie wyszedł tak jak chciałam. Wymiar podam Ci później, bo muszę sprawdzić.
agnieszka witaj w klubie. Ja też sprzątam z rana jak wszyscy jeszcze śpią. Nikt mi wtedy przynajmniej nie przeszkadza
Za Ptysiem to już pewnie strasznie tęsknisz!
Dziewczyny, a może byśmy założyły grupę zamkniętą. Wtedy mogłybyśmy dzielić się niektórymi sprawami bez oporów... Co wy na to?
Zjola chciałabym Cię widzieć w akcji

emalia...aż mnie skręca z ciekawości
kwiatuszeq cieszę się, że u taty wszystko w porządku
dotka kocyk robiłam z dobry miesiąc,ale przez większość czasu się obijałam. Pod koniec, jak już czas mnie gonił to siedziałam po nocach, żeby się wyrobić. No i nie wyszedł tak jak chciałam. Wymiar podam Ci później, bo muszę sprawdzić.
agnieszka witaj w klubie. Ja też sprzątam z rana jak wszyscy jeszcze śpią. Nikt mi wtedy przynajmniej nie przeszkadza
Za Ptysiem to już pewnie strasznie tęsknisz!
Dziewczyny, a może byśmy założyły grupę zamkniętą. Wtedy mogłybyśmy dzielić się niektórymi sprawami bez oporów... Co wy na to?
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
amalfi mi podoba się taki Buy Fisher-Price Rainforest Open Top Cradle Baby Swing at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby bouncers and swings, Baby bouncers and swings. ale jest drogi 
Jest nawet filmik,obejrzyjcie
Kamea jak dla mnie pomysł świetny z grupą zamkniętą
a za pysiem tęsknię bardzooo :-( ale do jutra nie daleko!

Jest nawet filmik,obejrzyjcie
Kamea jak dla mnie pomysł świetny z grupą zamkniętą

a za pysiem tęsknię bardzooo :-( ale do jutra nie daleko!
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
...aaa z takich zwykłych podoba mi się taki Buy Fisher-Price Smart Stages 3-in-1 Swing n Rocker Baby Swing at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby bouncers and swings, Baby bouncers and swings. <bujany> ale cena też wysoka
i taki zwykły Buy Fisher-Price Luv U Zoo Newborn to Toddler Portable Rocker at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby bouncers and swings, Baby bouncers and swings. w rozsądnej cenie.

amalfi
Ja na poczatku chciałam ten , bo wydawało mie sie ze bedzie rosł z dzieckiem itd i dłuzej go bedziemy uzytkowac, a cena podobna, ale pozniej sobie pomyślałam, ze raczej dziecko nie bedzie mi w tym siedziec, bo jest tyle fajniejszych rzeczy do roboty, ajk raczkowanie, chodzenie i poznawanie świata, wiec zdecydowałam sie na tamten co wyzej wkleiłam, ale tak jak mowie, w sklepie moge zmienic zdanie.
Zobacz załącznik 495293
Zobacz załącznik 495293
agnieszka.kk
amalfi jaki kolwiek kupisz na pewnie będzie bardzo przydatny.Ja na poczatku chciałam ten , bo wydawało mie sie ze bedzie rosł z dzieckiem itd i dłuzej go bedziemy uzytkowac, a cena podobna, ale pozniej sobie pomyślałam, ze raczej dziecko nie bedzie mi w tym siedziec, bo jest tyle fajniejszych rzeczy do roboty, ajk raczkowanie, chodzenie i poznawanie świata, wiec zdecydowałam sie na tamten co wyzej wkleiłam, ale tak jak mowie, w sklepie moge zmienic zdanie.
Zobacz załącznik 495293
Ten na zdjęciu też jest super.Jak już kupisz pochwal się ostatecznym zakupem

Ja zbieram się do pracy.
Odezwę się dopiero jutro wieczorem jak znajdę chwilę.
Miłego dnia.Hej
dotka85
Kamea swietny pomysl
Amalfi nie tamten sam sie nie buja, ma wibracje i jest do 18kg, o taki
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK RÓŻOWY 3w1 0-18 KG (2567077462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK RÓŻOWY 3w1 0-18 KG (2567077462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
agnieszka.kk
też fajny

kamea to zakładaj grupę

uciekma...
reklama
amalfi
DOTKA aaaa no jest duzo tych z wibracjami, my zobaczyliśmy tamten jak ogladaliśmy wozki, bo kolor rzucił mi sie w oczy-fioletowy, to moj ulubiony kolor w ostatnim czasie ;-) i zaczeliśmy go właczać i sam sie bujał , i raczej kupimy ten chicco, ale tak jak mowie, moge zmienic zdanie;-)
Podziel się: