reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
AS ja nie zapisuje schematow, robie poprostu ze zdjecia, patrzac na nie. Wiec to bedzie trudne i musialabym zaczac teraz robic buciki, zeby to zapisac, a mam inne zamowienia chwilowo, ale jak tylko bede robic buty, to moze to zapisze jakos, chociaz nie wiem nawet jak ;-). I jak Ty ogarniasz tyle dzieciaczkow naraz ??:szok:

AGA no ja mysle ze wstałaś o 7.00? Ja ok 9.00 heheh ale juz umylam podłoge , jeszcze musze wyprasowac posciel, zrobic sos do pasty i to by bylo na tyle
Nie spieszy mi się .
mogę poczekać na ten schemat.

Koniecznie potrzebuję schematów do pracy.
Od 15 września wracam do pracy w fundacji.
Będę miała dogoterapię jak do tej pory i ruszamy z warsztatami artystycznymi.
Na początek druty,szydełko i obrazy igłą malowane.
Już nie mogę się doczekać . :rofl2::rofl2::rofl2:
I jeszcze jedna fajna sprawa.
Do pracy będę jeździła z małą .
Szefowa zaproponowała mi pracę w zamian za jej pilnowanie :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kocham moją szefową .:-D:-D:-D:-D:-D

Ze swoją trójeczką daję spokojnie radę .
Klaudia to już 16 latka ,więc luzzzz...
Kuba to niespełna 10 latek ,ale po nim można się wszystkiego spodziewać ,więc oczy ddokoła głowy .
Karolisia natomiast...
no cóż jej się dopiero uczę . :-D:-D:-D:-D

witam.
agnieszka z ciebie jak zwykle nocny Marek jest ;)

Gratuluje dziewczyny dzielnych chłopaków!

amalfi szalejesz z tymi czapeczkami.Śliczne:-) Ja jeszcze nie zdąrzyłam skończyć. Normalnie nie ma kiedy :/

As no to masz świetną szefową. Zazdroszczę:tak:

KAMEA ale ja ich teraz nie zrobiłam, są stare, ja je tylko pokazałam jednej dziewczynie ;-)

DOTKA one day left :-)

Hej

agnieszka z ciebie jak zwykle nocny Marek jest ;)

Gratuluje dziewczyny dzielnych chłopaków!
Kamea bo jak wracam z pracy to z regóły włączam jeszcze laptopa :-D ale nie zawsze...

Na weekend zapowiadają u nas piękną pogodę 25 stopni i jednak zamiast imprezy w domu robimy dobrego grilla:)

Miłego...

reklama
Do góry