reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

AGA ja bym tego nie ujęła tak, ze szczęściara z niej hahahahahahahahahahah:-D, nie moge przestac sie śmiać DOTKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Wyszłaś juz z szoku??? Wiem, ze mi sie odpłacisz tym samym hahahaha. Ja na wszelki wypadek dziergam kocyk dla Jurka w kolorze moim ulubionym i białym, pomyślałam sobie, ze jak sie pomylą na usg, to bedzie jak znalazł, dla obu płci.;-)
AGA ja juz za trzy dni bede wiedziec , mam nadzieje, bo dzis byłam w szpitalu i sie nasłuchałam od znajomych, ze niekoniecznie sie dowiem :szok:

reklama
amalfi pewnie wszystko będzie zależało od tego jak ułoży się płód lecz mam nadzieję że psikusia ci bąbel nie zrobi i nie wykręci się pupą do monitoru :-D
Czekam na wiadomośc o płci,ciekawa jestm bardzo bo to takie świetne uczucie jest...:)

Cześć babolki
biggrin.gif

Wróciłam z delegacji. Jestem skonana. Moje słoneczka dały mi popalić.
Jutro mknę na wizytę kontrolną do gina.

A co u was?

Buziaki

Zjola co u mnie to wiesz ;)
narazie nic nie robie i predko chyba nie zrobie bo jak sie pracuje to czasu malo, a teraz te popoludnia juz coraz krotsze o 20 juz ciemnica za oknem.
Za 2,5 tyg na slyb jade wiec kartke musze dla babci zrobic jeszcze

hej laski...

Ja zalatana w pracy,po pracy plany pisac sratataaa,,,
czekam na weekendzik..bo mam dosc...

Umowy nie mam,a do pracy chodze,,ot filozofia....wyplaty tez nie,,normalnie ja nie wiem...juz mam nerwy...

Cześć, wkleję fotki sukni ślubnej jak je zrobię w świetle dziennym czyli dopiero w niedzielę. W międzyczasie uszyłam jeszcze sukienkę na wesele dla koleżanki i zrobiłam poprawki.
Dotka, ale niespodzianka, ja bym chciała córeczkę, a mój emek chłopców bliżniaków.
Amalfii, no właśnie, trochę się boje, że za duzo się męczę ale z drugiej strony czas mi szybciej mija do testowania.
Zjola, czytam Twoje bloga. Masz świetne pióro i niezłe przejścia. &&& za wizytę.

Atyde witaj!czekamy na zdjęcie :tak:
Koralikowa chodzisz do pracy i ci nie płacą?
dotka jak długo będziesz jeszcze pracować?
zjola za wizytę &&& napisz potem czego się dowiedziałaś?

Dobrze że jutro piątek...padam ze zmęczenia :-(
aaa i chciałam napisać Amalfi jutro wstaję o 7mej :-D:-D:-D poważnie!
Dobranoc!

Koralikowa zrob tam z nimi porzadek w tej robocie :p
Atyde z niecierpliwoscia na fotki wyczekuje!
Aga jak wszystko bedzie ok to do konca listopada

reklama
ZJOLA czesc! Wpadaj czesciej do nas, nie tylko na weteranki ;-)
AGA a nie moglabys przyleciec o 5.00 do mnie posprzatac(mam małe mieszkanie) i na 7.00 bylabys juz w domu ;-)
ATYDE ja tez jak bylam taka zalatana, to twedy mi sie udalo i trzymam kciuki &&&&&&:tak:
KORALIKOWA Tobie juz pisalam ;-) na temat pracy
DOTKA a to Ty nie masz zamiaru pracowac do konca? To dobrze. Jak tam Ania? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry