reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Amalfi pudlo :p kocyk gladki bez kwiatkow bedzie
Atyde ok a Ty jaki preferujesz barziej ten w sprayu czy ten gotowany z maki?

mi juz siwetami zaczyna pachniec, wczoraj piernik kupilam bo mnie naszlo :) wlasnie wcinam z kawka

reklama
DOTKA nie wierzę Ci , na pewno dorobisz pare kwiatkow , przynajmniej na rogach :-p
Ja ide na zakupy ciuchowe dzis dla dzidzi, bo trzeba coś juz zaczac kupowac, bo coraz ciezej mi sie juz chodzi. A teraz na krew lecę

Cześć dziewczyny :-)

Tajemnica osobista dziewczyny ale rozwieję wasze myśli i napiszę ze nie o dzidzię chodzi.

U mnie ok,żyję :-D i zapracowana jestem,potem dom i rodzina.
No i wciąż czekamy na narożnik no i chyba jeszcze z tydzień sobie poczekamy :baffled:

A co u was?zdrówko ok dziewczyny?bo pogoda jesienna i choróbska atakują!

Aga, Ty to potrafisz trzymać nas w niepewności i zrobić atmosferę tajemniczości :tak:
Dotka, ja polecam ten sklepowy, bo nie trzeba się babrać z mieszniem i nie zrobią się grudki, jak w przypadku mąki:baffled:

Amalfi wow Ty juz robisz zakupy na roczne dziecko na cnajmniej rok do przodu :D to nie dziwie sie ze nie masz sie z tym gdzie podziac hihih :) a reczniczek super i ta spodniczka jeansowa tez slodka

DOTKA nie robie, było przecenione, to wzielam, pewnie wiecej rzeczy nakupie na wieksze dziecko w grudniu, wtedy dopiero bedzie sie oplacac , przeciez takie pajace i tak musze kupic, to co za roznica teraz czy pozniej. A reszte mam tak do 6 miechow, czasem jest taki rozm 6-9 m-cy, to tez biore, bo jak za pol ceny to why not??? Poza tym nie mam gdzie wsadzić zadnej z tych rzeczy, ani nawet skarpetek :-(, masakra! Dobrze ze mam ten przewijak i tam mam troche poukladane i pieluchy tam trzymam i takie tam.

Amalfii, piękne zakupy. Jak przecenione to tylko kupować, miejsce zajmuje ale jeść nie woła :tak: Ja dziś np. przymierzałam moje spodnie dżinsowe i mam 2 pary za luźne, ale je zostawiam, bo pomieszczą ciążowy brzuszek. Doszyję sobie tylko pas z dzianiny i będzie jak znalazł :tak: Dotka, co będziesz krochmalić ?

reklama
ATYDE bardzo dobre podejscie do Twojej przyszłosci, trzymaj te dzinsy i przymierzaj je, bo chciałabym, zebyscie wszytskie zaszly jak najszybciej, zebyscie tu mogły wklejac Wasze zakupy itd . Jeju! Ja bardzo bym chciała :tak:

Do góry