reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Cześć dziewczyny :-)
Tajemnica osobista dziewczyny ale rozwieję wasze myśli i napiszę ze nie o dzidzię chodzi.
U mnie ok,żyję
i zapracowana jestem,potem dom i rodzina.
No i wciąż czekamy na narożnik no i chyba jeszcze z tydzień sobie poczekamy
A co u was?zdrówko ok dziewczyny?bo pogoda jesienna i choróbska atakują!
Tajemnica osobista dziewczyny ale rozwieję wasze myśli i napiszę ze nie o dzidzię chodzi.
U mnie ok,żyję

No i wciąż czekamy na narożnik no i chyba jeszcze z tydzień sobie poczekamy

A co u was?zdrówko ok dziewczyny?bo pogoda jesienna i choróbska atakują!
Atyde85
Fanka BB :)
Aga, Ty to potrafisz trzymać nas w niepewności i zrobić atmosferę tajemniczości
Dotka, ja polecam ten sklepowy, bo nie trzeba się babrać z mieszniem i nie zrobią się grudki, jak w przypadku mąki

Dotka, ja polecam ten sklepowy, bo nie trzeba się babrać z mieszniem i nie zrobią się grudki, jak w przypadku mąki

amalfi
AGA ja nadal czekam na komody i chyba naprawde za chwile kupimy w Ikei, bo mnie szlag trafi zaraz
A tu moje zdobycze, pajace sa duze na rok juz, ale byly z przeceny wiec wzięłam i sukienusia rozowa na tym samym zdjeciu z przeceny, a takze komplet ze spodnicą dzinsowa z przeceny. Reszta po normalnej cenie, czyli kocyk z podusią, fioletowy oczywiscie, recznik rozowy i reszta:
Zobacz załącznik 506427Zobacz załącznik 506428Zobacz załącznik 506429Zobacz załącznik 506430
A tu moje zdobycze, pajace sa duze na rok juz, ale byly z przeceny wiec wzięłam i sukienusia rozowa na tym samym zdjeciu z przeceny, a takze komplet ze spodnicą dzinsowa z przeceny. Reszta po normalnej cenie, czyli kocyk z podusią, fioletowy oczywiscie, recznik rozowy i reszta:
Zobacz załącznik 506427Zobacz załącznik 506428Zobacz załącznik 506429Zobacz załącznik 506430
amalfi
DOTKA nie robie, było przecenione, to wzielam, pewnie wiecej rzeczy nakupie na wieksze dziecko w grudniu, wtedy dopiero bedzie sie oplacac , przeciez takie pajace i tak musze kupic, to co za roznica teraz czy pozniej. A reszte mam tak do 6 miechow, czasem jest taki rozm 6-9 m-cy, to tez biore, bo jak za pol ceny to why not??? Poza tym nie mam gdzie wsadzić zadnej z tych rzeczy, ani nawet skarpetek :-(, masakra! Dobrze ze mam ten przewijak i tam mam troche poukladane i pieluchy tam trzymam i takie tam.
Atyde85
Amalfii, piękne zakupy. Jak przecenione to tylko kupować, miejsce zajmuje ale jeść nie woła
Ja dziś np. przymierzałam moje spodnie dżinsowe i mam 2 pary za luźne, ale je zostawiam, bo pomieszczą ciążowy brzuszek. Doszyję sobie tylko pas z dzianiny i będzie jak znalazł
Dotka, co będziesz krochmalić ?

reklama
Podziel się: