reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

Bodzia - CUDEŃKA!!!! :tak:
Gdyby turkusiki były z brązem - to już byłyby moje:-D
Czy i ja bym mogła złożyć zamówienie? Czy masz możliwość zrobienia takich w czarno-białe paski??:sorry: Albo coś turkusowo-brązowego...:sorry2:

A tak w ogóle, to bardzo tanie są - za tanie:-) :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Bodzia - CUDEŃKA!!!! :tak:
Gdyby turkusiki były z brązem - to już byłyby moje:-D
Czy i ja bym mogła złożyć zamówienie? Czy masz możliwość zrobienia takich w czarno-białe paski??:sorry: Albo coś turkusowo-brązowego...:sorry2:
Zamowienie przyjete :-) Zobaczymy co mi wyjdzie

:-pPrzyszly nowe bazy!!! Teraz juz wieksze i po 6 zl jak Wam za tanio beda.:-p:-p
Buzc bransoletka juz jest postaram sie do poniedzialku ja zrobic. Bransoletki drozsze...Jeszcze nie wiem po ile...
Ivona przyszly mi serwetki z herbatami bede tworzyc :-)
A jakie kolorki Tobie by pasowaly??? ach jak mi niewiele do szczescia potrzeba!!! Ach mam juz pomysla na wiosenny komlpecik dla siebie :-)
A w ogole laseczki moge zrobic tez wisiorki, bransoletki, breloczki do kluczy, podkladki pod herbatke....
Po wyplacie pokaze ;-) Jak bazy zakupie...

Ostatnia edycja:
:-pPrzyszly nowe bazy!!! Teraz juz wieksze i po 6 zl jak Wam za tanio beda.:-p:-p
Buzc bransoletka juz jest postaram sie do poniedzialku ja zrobic. Bransoletki drozsze...Jeszcze nie wiem po ile...ale nie wiecej niz 10 zl a pewniej ok. 7,8 zł....
Ivona przyszly mi serwetki z herbatami bede tworzyc :-)
A jakie kolorki Tobie by pasowaly??? ach jak mi niewiele do szczescia potrzeba!!! Ach mam juz pomysla na wiosenny komlpecik dla siebie :-)
A w ogole laseczki moge zrobic tez wisiorki, bransoletki, breloczki do kluczy, podkladki pod herbatke....
Po wyplacie pokaze ;-) Jak bazy zakupie...

Bodzia ty to teraz chyba w swoim żywiole jesteś,popatrz jaka sprawiasz przyjemność dziewczynom,a one tobie pewnie też tym że Ciebie potrzebują.PS: Jak znajdujesz czas na to wszystko?Podziwiam i pozdrawiam.

Bizuteria super ale ja noszę tylko kropeczki w uszach,kiedys nosiłam wiszące,ale jakoś teraz podobają mi się wkrętaki :-)))

Bodzia ty to teraz chyba w swoim żywiole jesteś,popatrz jaka sprawiasz przyjemność dziewczynom,a one tobie pewnie też tym że Ciebie potrzebują.PS: Jak znajdujesz czas na to wszystko?Podziwiam i pozdrawiam.

Bizuteria super ale ja noszę tylko kropeczki w uszach,kiedys nosiłam wiszące,ale jakoś teraz podobają mi się wkrętaki :-)))
No straszna mi przyjemnosc sprawiaja :-)
A wiesz, że takie wkretki drewniane tez sa ;-) Nir obilam widzialam tylko na aukcjach ;-)
A własnie znalazlam produkty w Zabrzu huraaaaaaaaaaaaaaaa odbiór osobisty!!!!
Ewa ile tych podkładek?? No i na razie zbieram zamowienia ale poczekac trzeba na mezowska wyplate ;-)
A wiesz jakos tak przy okazji znajduje czas. Jak sie cos lubi to czas sie znajdzie...Niestety nie tak duzo jakbym chciala ale zawse cos...No i zajecie mam :-) I taka wieeelka satysfakcje :-)

Bodzinka, tak coś koło sześciu :) Ja mogę zapłacić z góry, żeby było na materiały :) Tylko chyba w czerwcu, bo u nas też już dno na koncie ;/

O JAAAAA!!!!!!!!!! Bodzinka, czy te pomarańczowe są zarezerwowane, czy ja je mogę sobie przywłaszczyć??? :) :) :) STRASZNIE pięknie :) Jeśli są wolne, to napisz mi kwotę i numer konta czy tam coś - co mam zrobić, żeby były moje :)

A jakie jeszcze inne kształty robisz? Łezki na przykład wchodzą w grę?:)

Spokojnie, spokojnie Ewa. Sa nawet podpisane z prawej strony - Ewa.

reklama
Do góry