reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Uzdolnione mamuśki - biżuteria, hafty, szydełko, rysunki itd! chwamy się :)

reklama
Gnideczko już dawno miałam się pytać jak tam aniołeczki, ale widzę, że poradziłaś sobie świetnie:-)

To i ja się pochwalę, efekt mojej weekendowej pracy:tak:
Zobacz załącznik 519749

Smoniczko nie poradziłabym sobie gdyby nie Twoja pomoc! Dziekuję:* a z czego Ty zrobiłaś te literki? to jest materiałowe? wypychane takie? ręcznie robiłaś, czy masz maszyne??? muszę też coś takiego wymodzić, tylko jeżeli chodzi o szycie to ja straszna łajza jestem...

smoniczka super literki, rewelacja :)

gnidka aniołeczki i buciki po prostu cudowne :) i po raz kolejny popadam w rozpacz, że ja nie umiem robić ani na szydełku ani na drutach :(

Gnideczko cieszę się, że mogłam pomóc :-)

A co do literek to szyłam z filcu. Wydaje mi się najbardziej odpowiedni bo się nie siepie i nie trzeba podwijać :tak: Wydrukowałam sobie szablon literek, wycięłam je z filcu, a później na przedniej warstwie dokleiłam (bo ja taki leniuszek jestem :-)) kwiatki i trawę. Doszyłam tylko łodygi i zszyłam do kupy. Do środka napchałam waty i to tyle. Proste a bardzo efektowne :tak:

Dziewczyny zazdrość mnie od rana zjada jak patrze na te Wasze dzieła!! piękne naprawdę!

Gnidaka te aniołki cuuudne tak mi się marzy teraz przy kominku zawiesić:)) chyba mamę zmęcze o nie bo ja to nic nie potrafię:( moja mama bałaby się zostawić mnie z drutami czy szydełkiem, że oko sobie wyjmę hehe
ale racji trochę w tym ma bo pisze do Was ktoś kto naprawiał jedynie motylka z papieru i zlepił sobie powieki i rzesy kropelką :-D

Nooooo!!! Nareszcie skończyłam mój projekt. Byłoby szybciej, ale musiałam czekać na dostawę (wyczerpanie materiału). Przyznam, że spodenki mnie psychicznie wykańczały, ale teraz jestem dumna... w kolejce czekają 3 następne projekty...

Załączniki

• 12122012444.jpg
    12122012444.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 70
  • 12122012443.jpg
    12122012443.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 68
  • 12122012439.jpg
    12122012439.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 86
Gnidka cudeńka. Chętnie bym wydziergała na szydełku czapeczkę ale mojemu mężusiowi strasznie się nie podobają szydełkowe robótki więc nawet nie zaczynam.

reklama
Do góry