Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po co?Czy jadąc na porodowke powinnam zabrac ten dokument z USC potwierdzający, że ojcem dziecka jest mój partner ?
Nie wiem, dlatego pytam czy ten dokument bedzie wymagany skoro nie jesteśmy małżeństwem.Po co?
To nie ma znaczenia. Nie pytają a gdyby to na "gębę" przy rejestracji dziecka jest inaczej choć yeraz można online i nie wiem jak to wygląda przez net.Nie wiem, dlatego pytam czy ten dokument bedzie wymagany skoro nie jesteśmy małżeństwem.
A jakie nazwisko wpisza dziecku po porodzie ? Będą mnie o to pytali ?To nie ma znaczenia. Nie pytają a gdyby to na "gębę" przy rejestracji dziecka jest inaczej choć yeraz można online i nie wiem jak to wygląda przez net.
Twoje, dopóki nie pójdziesz z partnerem do Urzędu Stanu Cywilnego, żeby je uznał, to dziecko będzie miało Twoje nazwisko.A jakie nazwisko wpisza dziecku po porodzie ? Będą mnie o to pytali ?
Czy jadąc na porodowke powinnam zabrac ten dokument z USC potwierdzający, że ojcem dziecka jest mój partner ?