reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Wiesz co, ja nie chce tu jakoś wchodzić w kompetencje lekarza ale no brzmi to dziwnie.

18mm pęcherzyk jest okej - one mogą sobie pękać od 18mm do 26mm i to jest spoko.
Owulacje jakościowe można mieć i w 10dc i w 20dc - mnie to mega śmieszy zawsze bo ja nigdy nie miałam inaczej owulacji w sensie w 14dc i jakoś 3 owulacje okazały się być bardzo jakościowe, ktoś tu kiedyś na kreskach też wrzucał że progesteron 8ng to słaba owulacja no a ja z tej owulacji też mam dziecko (przy innych nie badałam proga więc nie wiem, ale pewnie też był "słaby").

Do tego ja w ogóle nie lubię lekarzy, którzy nie dają opisu, żebym sobie mogła potem na spokojnie w domu przeanalizować wszystko - bo mówi Ci że liche endo, ale jakie to jest liche? No w ciąży fajnie jak ma te 15mm ale raz że przy pęcherzyku 18mm jeszcze może urosnąć spokojnie, dwa naprawdę 7mm wystarcza i są z tego ciąże, nie odracza się np. wtedy in vitro bo liche endo.

I jeszcze Ty masz nas :p i może będzie z tego ciąża bo Ci wybijemy z głowy pomysł odpuszczania. Ale ktoś inny już by zrezygnował, a według mnie jest tu normalny potencjał na ciążę
No ja mam przeczucie, ze jemu sie cos ostro po*ebalo. Bylam u niego 22 maja. Mowil, ze w lipcu ruszamy, ze starania, ze leki. Ja wchodze wczoraj do niego a ten zaskoczony, ze to juz rok minal od porodu. No mowie chlopie… Az przebieram nogami co powie w klinice.

reklama
No coś Ty ! Ja mam serce i wgl przez myśl nie przeszło mi to i nigdy nie przejdzie :) .
To był mój ukochany pies. Nie lubiłam zwierząt i mam tak do dzisiaj ale to był mój ukochany pieseł. Spał ze mną itp.
Byłyśmy dzieciakami. Miałyśmy po 9 lat( ja i młodsza trucicielka)Stłukłam starszą siostrę (były 2) ja miałam 9 lat ona 13, młodsza później przez rok na dwór nie wychodziła.

A wgl to otruły go na żywca. Biegał sobie po podwórku i ciągnęłam się po smycz do domu. Dały mu coś bo moja Mama widziała przez okno. Jak zeszłam po niego ze smyczą jeszcze hasał ale ze spaceru jak wracaliśmy już się słaniał:(

No coś Ty ! Ja mam serce i wgl przez myśl nie przeszło mi to i nigdy nie przejdzie :) .
To był mój ukochany pies. Nie lubiłam zwierząt i mam tak do dzisiaj ale to był mój ukochany pieseł. Spał ze mną itp.
Byłyśmy dzieciakami. Miałyśmy po 9 lat. Stłukłam starszą siostrę (były 2) ja miałam 9 lat ona 13, młodsza później przez rok na dwór nie wychodziła.
W sumie myslalam, ze pytajac co sie z nimi stalo mialas na mysli sasiadki 🙊

Siknęłam rano na pinka, nie wiem po co. 9/10dpo i 12dni po ovi. Cień cienia jest ale to pewnie po ovi. Idę jutro rano na betę i progesteron tylko muszę wyłudzić skierowanie z luxmedu. Ale raczej wiem, że muszę się szykować na tą drożność 😓

Wgl wczoraj z koleżanką rozmawiałam. Ona w ciąży i to będzie Jej 3 dziecko. Od rozmowy do rozmowy bo krótkim namyśle zastanawiałam się czy oby na pewno chce mieć 3 dziecko. Bardzo mi się marzy córka, bardzo bo mam 3 chłopa w domu ale jakbym miała urodzić 3 syna to nie wiem czy nie oszalałabym 🙈

Co do trucia psów to jakaś plaga. My akurat mamy sąsiadów spoko, każdy prawie ma swojego psiaka, ale z okolic co chwilę dochodzą do nas głosy żeby uważać bo psy są podtruwane. Aż czasem boję się iść na dłuższy spacer po okolicy, tym bardziej że moja sunia z tych co wszystko je, mimo że jest na smyczy to czasem to jest sekunda po prostu. A nie wszystko zauważę przed nią 😔

reklama
Do góry