kami1094
Fanka BB :)
W większości przypadków NIC nie wyjdzie 8dpo ;-)Melduje 8dpo testy białe, oba..niczym wyprane w wizirze... Ale przecież jeszcze jest czas,.co nie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W większości przypadków NIC nie wyjdzie 8dpo ;-)Melduje 8dpo testy białe, oba..niczym wyprane w wizirze... Ale przecież jeszcze jest czas,.co nie?
Niestety. Nie tylko nie widać światełka w tunelu, nawet nie ma tunelu. Zatrważające.Jestem ciekawa ile jeszcze czasu będziemy żyć w zacofanej Polsce![]()
my wczoraj padliśmy ze zmęczenia ale dziś rano było podziałaneOoo, widzę, że wczoraj kilka z nas działało haha![]()
Moja sąsiadka miała takiego sąsiada z osiedla nad naszą ulicą - podtruła jej jamnika a później rottweilera - Kama miała półtora rokuNajprawdopodobniej ktoś go otruł, na osiedlu nam ktoś wiecznie wysypuje cos i truje psy![]()
Mi kiedyś psa otruły sąsiadki, głupie pi***.Moja sąsiadka miała takiego sąsiada z osiedla nad naszą ulicą - podtruła jej jamnika a później rottweilera - Kama miała półtora rokuoczywiście nic się nie dało udowodnić po dwóch stratach psów- a podtrucia magicznie zniknęły,gdy zamontowała kamery nad garażem obok ich ogrodzenia
![]()
Mnie też wkurza jak lekarze nie dają opisów wizyty... Ten mój ginekolog u którego prowadziłam ciążę i do którego chodzę na wizyty kontrolne to on na każdej wizycie daje całą kartkę opisu, rozmiaru jajników, pęcherzyków itp itd i na drugiej stronie zdjęcia z USG jajnikow itp.Wiesz co, ja nie chce tu jakoś wchodzić w kompetencje lekarza ale no brzmi to dziwnie.
18mm pęcherzyk jest okej - one mogą sobie pękać od 18mm do 26mm i to jest spoko.
Owulacje jakościowe można mieć i w 10dc i w 20dc - mnie to mega śmieszy zawsze bo ja nigdy nie miałam inaczej owulacji w sensie w 14dc i jakoś 3 owulacje okazały się być bardzo jakościowe, ktoś tu kiedyś na kreskach też wrzucał że progesteron 8ng to słaba owulacja no a ja z tej owulacji też mam dziecko (przy innych nie badałam proga więc nie wiem, ale pewnie też był "słaby").
Do tego ja w ogóle nie lubię lekarzy, którzy nie dają opisu, żebym sobie mogła potem na spokojnie w domu przeanalizować wszystko - bo mówi Ci że liche endo, ale jakie to jest liche? No w ciąży fajnie jak ma te 15mm ale raz że przy pęcherzyku 18mm jeszcze może urosnąć spokojnie, dwa naprawdę 7mm wystarcza i są z tego ciąże, nie odracza się np. wtedy in vitro bo liche endo.
I jeszcze Ty masz nasi może będzie z tego ciąża bo Ci wybijemy z głowy pomysł odpuszczania. Ale ktoś inny już by zrezygnował, a według mnie jest tu normalny potencjał na ciążę
A czy ten inozytol można odstawić jak się już zajdzie w ciążę i brać tylko suple ciążowe ?Ja dwa razy dziennie saszetkę z dawką 2000, mimo braku pcos i io. Tak zaleciła gin, a przed suplementacją czytałam też sporo opinii dziewczyn, że takie dawkowanie faktycznie dawało im efekty. :-)
Przeraziłaś mnie bo ja mam prawie 10… i myślałam że to spokojna normaOgólnie nie pamiętam już, ale chyba faktem jest że norma do 25ng - ale do starań chyba najlepiej tak z 10ng?
Kurczę nie pamiętam już - muszę poczytać, poszukać