Patii26
Fanka BB :)
Oj dziewczyno, zdecydowanieMelduje 8dpo testy białe, oba..niczym wyprane w wizirze... Ale przecież jeszcze jest czas,.co nie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziewczyno, zdecydowanieMelduje 8dpo testy białe, oba..niczym wyprane w wizirze... Ale przecież jeszcze jest czas,.co nie?
Jestem ciekawa ile jeszcze czasu będziemy żyć w zacofanej PolsceW Polsce dawstwo nie może być nieanonimowewięc takie rzeczy tylko poza granicami Polski…
Ja czułam tą owulację wczoraj że to będzie to, ból brzucha i inne chujosygnaly, ale musiałam na mojego czekać do północy bo się chłopy po garażach schodząOoo, widzę, że wczoraj kilka z nas działało haha![]()
Poproszę z mlekiem i deczko cukru + może hmm szarlotka albo lody, choć to wczoraj była środa dzień lodaDzień dobry
Podaję️ i jeśli macie ochotę to coś do kawki, do wyboru do koloru
U mnie dzisiaj ładne kreski na Pinkach po zastrzyku. Eh, chciałabym takie same ujrzeć w dzień oficjalnego testowania![]()
Hej dziewczyny. Mój test sześć dni przed miesiączką, też pink... Jestem już po biochemicznej.. nie wiem czy się nastawiać czy nie.. Dzisiaj na betę, ale sądząc po wpisach na temat pink, nie wiem jak się nastawiać...
Hej dziewczyny. Mój test sześć dni przed miesiączką, też pink... Jestem już po biochemicznej.. nie wiem czy się nastawiać czy nie.. Dzisiaj na betę, ale sądząc po wpisach na temat pink, nie wiem jak się nastawiać...
W marcu 7, teraz jak badalam 16. Mam brac 1/2 tabl co tydzien.
Jprdl, to jeszcze wychodzi na to, że ja też mam za wysoką prolaktynę. Mi ostatnio wyszło 19 ale norma do 25 i gin nic na to nie mówił. Ale jestem wściekła na tych lekarzy, że ciągle trzeba myśleć za nich
Mój ma chyba jakiś uraz bo to już któryś raz w tym tygodniu - a jeszcze nie chce robić przerwy póki płodne są - czyli najlepiej dzisiaj i jutro albo jutro tam trochę bym jeszcze dolała do piecaOoo, widzę, że wczoraj kilka z nas działało haha![]()