reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja go zaaplikowałem do środka, czułam takie rozgrzewające uczucie, jak usiadłam na mojego i rozprowadziliśmy ten żel to on mi powiedział sam, że ciepły i ja też czułam jakby miał mega ciepłego. W środku tego nie czuć, na zewnątrz to czuliśmy 😁

Aaaa. No tak - bo są te z aplikatorem do wewnątrz.
Ja mam ten w tubie to posmyrałam z wierzchu tylko. 🤣

reklama
My go użyliśmy 1 jedyny raz wieczorem przed owu i no nie wiem.
Może jestem dziwna, ale dla mnie ślina/lubrykant durexowy jednak milszy. Nie daję mu za bardzo szans. 😄
A nam w sumie spasował, ale jednak ślina lepsza, bo z żelem jednak jest za mokro i mniejsze doznania są 😁 ale w okresie płodnym możemy z żelem, a poza będzie wjeżdżała ślina 🤭😂

Hej dziewczyny. Mój test sześć dni przed miesiączką, też pink... Jestem już po biochemicznej.. nie wiem czy się nastawiać czy nie.. Dzisiaj na betę, ale sądząc po wpisach na temat pink, nie wiem jak się nastawiać...

Załączniki

• IMG_20250612_052539206.jpg
    IMG_20250612_052539206.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry