loumarie
Fanka BB :)
Zestresowalam się...od godziny boli mnie podbrzusze i jajnikto nie może być owulacja...nie teraz
![]()
A czemu nie teraz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zestresowalam się...od godziny boli mnie podbrzusze i jajnikto nie może być owulacja...nie teraz
![]()
OMG, nie wytrzymałabym w takim mieszkaniu, gdzie ciągle 30stU mnie było tak ostatnio, dzisiaj w biedrze jest 50% na przemysłowe. Wczoraj mieliśmy kupić taki duży parasol balkonowy, żeby słońce odbijał to Nam babeczka powiedziała właśnie o dzisiejszej promocji . Więc mam zamiar kupić go za połowę ceny.
Mam nadzieję ,że pomoże bo jak nie to zostanie Nam tylko prosić spółdzielnie o wywiercenie dziury i założenie klimy.
Ja mam zakręcone kaloryfery od końca stycznia i w domu non stop prawie 30 stopni. Teraz jak przyjdą upały to będzie znowu rzeźnia :/ .
To ja bym nie umiała się skupić na pracy przy serialu czy podcaścieNo to jest dziwne, ale przy nich serio się dobrze pracuje.![]()
Kiedys przed dzieckiem bardzo chciałam mieć pracę zdalną ( mimo, że w moim zawodzie nie da się mieć pracy zdalnejOoo matko. No tak. W sumie to nie pamiętam kiedy musiałam fizycznie chodzić do pracy.Bardzo dawno temu raczej.
Bo nie ma męża w domuA czemu nie teraz?
Robię drugiego teraz, zaraz pokaze, ale ja wczoraj zaczęłam...A jak wyglądają owulaki?
Ja teraz też nie wyobrażam sobie pracy zdalnej, ja muszę wyjść do ludzi i zmienić otoczenie, świra bym dostała siedząc całe dnie w domuBry dzień! Co do pracy, to właśnie ja MUSZE wyjść z domu, a mogę pracować zdalnietylko ja nie wysiedzę w chacie..
Właśnie wróciłam, obiad, coś ogarne, sikne na owulaka i znowu wyjdę
Ale widzę, że tu fanki kryminałów! Super! Ja kocham....ileż ja książek przeczytałam, Fitzek, Coben, Carter , Małecki....można tak wymieniać![]()