reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja też kocham kryminały! Mój rekord to przeczytane 105 w ciągu roku. Niestety ostatnio trochę osiadłam na laurach, bo głowa zajęta czymś innym ;-)
Ja uwielbiam czytać książki, ale totalnie nie mam na to czasu 😞 a wieczorem jakbym usiadła do czytania ksiazki to bym zasnęła po 10 minutach. Od zawsze mam tak, że przy czytaniu zasypiam, jedynie mogłam czytać w autobusie, aucie itp. nawet kiedyś jak się uczyłam w szkole na sprawdziany to musiałam z zeszytem chodzić po pokoju, bo jak siedziałam na łóżku to zasypiałam i tyle było z nauki 🤭 dlatego wieczorem wybieram seriale/filmy na i właśnie też lubię kryminały, dramaty i thrillery 😀

reklama
A w sensie, że na wyjeździe? 😬
Taak, napisałam do niego, jest szansa, że przyjedzie na wieczór ale nie wiem....
Moje owulaki wyglądają narazie tak...
Screenshot_20250605_170337_Premom.jpg

Laski...pocieszcie mnie, że też macie czasem takie różne myśli w głowie 😔
My bardzo chcemy dzidziusia, ale czasem mam takie dni, że sobie myślę " na co mo to, po co....teraz już jest wygodnie" oczywiście parę godzin i znowu jest " szał"...tłumacze sobie, że to chyba naturalne, ale szczerze nie wiem 😏😒
Ja raczej takich nie mam dni, bo mam tylko jedno dziecko i bardzo chciałabym rodzeństwa dla córki. Ty masz już 5 dzieci, więc nie dziwię się, że masz takie myśli, to normalne 😉 ja przy dwójce to już bym takie myśli miała 😂 bo planujemy tylko dwójkę 😁

Aczkolwiek 2 razy przez myśl tylko musnęło mi to, że teraz już jest tak spokojnie i wygodnie jak ona ma te 4 latka i jest taka samodzielna, ale mimo to i tak nie chce by była kiedyś sama.

reklama
Do góry