niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tamOj przepraszam. Rzeczywiście nie zanotowałam tegojuż naprawiam swój błąd
Trzymam kciuki!O około 8 pewnie wyjedziemy (jadę z siostrą i z naszymi dziećmi) - zależy też pewnie jaka będzie kolejka
Noo bo to nie matematyka, dlatego ja testy robiłam szybko, bo nigdy nie wiadomo kiedy w danym miesiącu zawita owuChyba owulacja mi się przesunęła... Zawsze pik był 13dc, dziś zrobiłam test i jestem w szoku. 3dni później.
A robiłaś wcześniej? Może być też tak, że pik tak długo trzyma u Ciebie.Chyba owulacja mi się przesunęła... Zawsze pik był 13dc, dziś zrobiłam test i jestem w szoku. 3dni później.
Na tym u góry coś jakby....Ja dzisiaj 10dpo testowałam tymi testami z faStep. W pierwszej chwili wydawało mi się że widzę cień otrząsnęłam się i go odłożyłam i jak skończyłam się ogarniać do pracy to na niego spojrzałam tak po ok 20min bo wiem że owulaki z tego też się tak długo dziwnie wybarwiaja( tak wiem że bzdura ale ciekawość wygrywa). No i później też jakbym coś widziała
niby to 10dpo to może być wszystko także no cóż czekam dalej, tym bardziej że w brzuchu takie dziwne pobolewania także cholera wie na co to
możecie luknąć te moje zwidy, góra to tak 5min po a dół to tak 20min później to szybkie luknięcie. Pierwszy raz użyłam tych ciążowych więc nie mam doświadczenia czy przekłamują czy nie, któraś już używała ich kilka razy?
Za chwilę będę w labie - trzymajcie kciuki,żebym tam nie zemdlała z wrażenia bo serce mi kołacze![]()
Jutro będe sprawdzać dalejNa tym u góry coś jakby....zrob wieczorem lub jutro rano jeszcze