reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Chyba owulacja mi się przesunęła... Zawsze pik był 13dc, dziś zrobiłam test i jestem w szoku. 3dni później.

Załączniki

• IMG_20250730_064753500.jpg
    IMG_20250730_064753500.jpg
    499,1 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Oj przepraszam. Rzeczywiście nie zanotowałam tego🤣 już naprawiam swój błąd
Oj tam 😁 oko wielkiego brata czuwa haha
O około 8 pewnie wyjedziemy (jadę z siostrą i z naszymi dziećmi) - zależy też pewnie jaka będzie kolejka
Trzymam kciuki!
Chyba owulacja mi się przesunęła... Zawsze pik był 13dc, dziś zrobiłam test i jestem w szoku. 3dni później.
Noo bo to nie matematyka, dlatego ja testy robiłam szybko, bo nigdy nie wiadomo kiedy w danym miesiącu zawita owu 😊

Ja dzisiaj 10dpo testowałam tymi testami z faStep. W pierwszej chwili wydawało mi się że widzę cień otrząsnęłam się i go odłożyłam i jak skończyłam się ogarniać do pracy to na niego spojrzałam tak po ok 20min bo wiem że owulaki z tego też się tak długo dziwnie wybarwiaja 🙈 ( tak wiem że bzdura ale ciekawość wygrywa). No i później też jakbym coś widziała 🙈 niby to 10dpo to może być wszystko także no cóż czekam dalej, tym bardziej że w brzuchu takie dziwne pobolewania także cholera wie na co to 😵‍💫możecie luknąć te moje zwidy, góra to tak 5min po a dół to tak 20min później to szybkie luknięcie. Pierwszy raz użyłam tych ciążowych więc nie mam doświadczenia czy przekłamują czy nie, któraś już używała ich kilka razy?

Załączniki

• IMG_8313.jpeg
    IMG_8313.jpeg
    620,5 KB · Wyświetleń: 75
Ja dzisiaj 10dpo testowałam tymi testami z faStep. W pierwszej chwili wydawało mi się że widzę cień otrząsnęłam się i go odłożyłam i jak skończyłam się ogarniać do pracy to na niego spojrzałam tak po ok 20min bo wiem że owulaki z tego też się tak długo dziwnie wybarwiaja 🙈 ( tak wiem że bzdura ale ciekawość wygrywa). No i później też jakbym coś widziała 🙈 niby to 10dpo to może być wszystko także no cóż czekam dalej, tym bardziej że w brzuchu takie dziwne pobolewania także cholera wie na co to 😵‍💫możecie luknąć te moje zwidy, góra to tak 5min po a dół to tak 20min później to szybkie luknięcie. Pierwszy raz użyłam tych ciążowych więc nie mam doświadczenia czy przekłamują czy nie, któraś już używała ich kilka razy?
Na tym u góry coś jakby....🤔 zrob wieczorem lub jutro rano jeszcze

reklama
Na tym u góry coś jakby....🤔 zrob wieczorem lub jutro rano jeszcze
Jutro będe sprawdzać dalej 😵‍💫 ewentualnie jutro sobie innym sprawdzę dla porównania. Bo na betę to ja z tego teamu jak widzę taką solidniejszą kreskę, pewnie jakiś pt/sb myślę jeśli coś jeszcze jutro ujrzę 😵‍💫

Ostatnia edycja:
Do góry