niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Teraz Ty nasz poprowadzisz do zwycięstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz Ty nasz poprowadzisz do zwycięstwa
Masz pracę zdalna ?Mi tez się nie chce... a niestety mam taki dzień, że powinno.
Chyba kawę ogarnę i włączę netflix w tle albo coś.
Mi tez się nie chce... a niestety mam taki dzień, że powinno.
Chyba kawę ogarnę i włączę netflix w tle albo coś.
Witam w klubie! Też dostałam okres w dniu slubu. Ale to akurat mnie nie zdzwiwiło, bo ja ze stresu tak mam ;D jak zdawałam prawko to też dostałam, i w maturę, zawsze wcześniej niż miał byćBoże to tak samo jak jamyślałam ze sie zapłacze normalnie
![]()
hahaLiczenie kasy i spanko na 2 godziny, gdzie tam czas na seksy. Jedyne co stało to moje zlakierowane włosy w koku
U mnie nie ma pracy bez podcastów kryminalnych![]()
Masz pracę zdalna ?![]()
Ooo matko. No tak. W sumie to nie pamiętam kiedy musiałam fizycznie chodzić do pracy.Bardzo dawno temu raczej.
Ja byłam parę razy w biurze w 2022 i 2023 ale niewiele
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie już pracować np wyłącznie z miejsca pracy![]()