reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dzień dobry w piękny słoneczny czwartek 🤗☀️
Właśnie zamówiłam owulaki na ostatnią chwilę, ale jest gwarancja, że jutro będą w punkcie 😀 dzisiaj 8dc, ale zacznę dopiero testować w niedzielę, to będzie 11dc.
Jakie słońce ? 😀
Od wczoraj burze hulały i to takie, że się przestraszyłam w pewnym momencie i dzisiaj leje deszcz 🤣 ale gorąco jak na pustyni, wiatrak już mi w domu chodzi .

Trzymam kciuki za owu 🤞

reklama
Jakie słońce ? 😀
Od wczoraj burze hulały i to takie, że się przestraszyłam w pewnym momencie i dzisiaj leje deszcz 🤣 ale gorąco jak na pustyni, wiatrak już mi w domu chodzi .

Trzymam kciuki za owu 🤞

U nas wczoraj gorąco, duszno. Burza nie jakaś tragiczna była w nocy.
A dzisiaj znowu gorąco :D

U nas patelniala, słonko od rana 🥵
U nas wczoraj gorąco, duszno. Burza nie jakaś tragiczna była w nocy.
A dzisiaj znowu gorąco :D
Liczyłam na to, że jak będzie burza i non stop lało to przynajmniej powietrze będzie rzadsze ale się przeliczyłam bo jest jeszcze gorzej niż wczoraj.

Wezme chyba jakiś kryminał do ręki i czytać będę :)

reklama
Heloł 🤗

Przytulam za wszystkie biele na testach 😔🫂

U mnie wczoraj był upał i dzisiaj to samo.

Po wczorajszej wizycie w Klinice nadal nie mamy daty transferu. Pęcherzyki rosną ale póki co cienkie endometrium i mam przyjść znowu na usg w poniedziałek.
W kwestii cierpliwości kompletnie nie mam już czym szastać 😆

Do góry