Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, w którym dpo lub ile dni przed okresem zobaczyłyście I I na teście?Możecie też podzielić się tym ile się staralyscie i co według was sprawiło, że udało się w danym cyklu oraz czy czulyscie się "inaczej"
![]()
Dobrze się skończyło?12-13 dpo
U mnie w 8-9 dpo w każdej z ciąż. Teraz jestem w 4 i czułam, że coś jest na rzeczy, bo miałam strasznie wrażliwe piersi pod prysznicemHej, w którym dpo lub ile dni przed okresem zobaczyłyście I I na teście?Możecie też podzielić się tym ile się staralyscie i co według was sprawiło, że udało się w danym cyklu oraz czy czulyscie się "inaczej"
![]()
No jasneDobrze się skończyło?
Dwie ciąże straciłam. Przy trzeciej miałam brać heparyne od pozytywnego testu, więc zaczęłam robić testy dość wcześnie. Cień cienia wyszedł mi chyba 6 dni przed spodziewana miesiączka. Tego samego dnia zrobiłam betę, powtórzyłam ja po 48 godz i był widoczny wzrost.Hej, w którym dpo lub ile dni przed okresem zobaczyłyście I I na teście?Możecie też podzielić się tym ile się staralyscie i co według was sprawiło, że udało się w danym cyklu oraz czy czulyscie się "inaczej"
![]()