Hermeneg
Fanka BB :)
No właśnie mi też często wpadał w oko na różnych grupach i nawet ostatnio jedna babeczka kupowała go przede mną w zielarskim![]()
To albo jest skuteczny albo ma dobry pr

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie mi też często wpadał w oko na różnych grupach i nawet ostatnio jedna babeczka kupowała go przede mną w zielarskim![]()
Eee tam ja często kupuję smakowe małpeczki bo potrzebuję do ciast i tortów które piekę hobbystycznie, to pewnie opinie mam juz wyrobioną w moim wiejskim dino![]()
Tego nie stosowałam, ale moja lekarka zleciła mi chela-ferr forte + laktoferyne ( że razem się lepiej wchłania) - polecało też dużo znajomychDziewczyny co myślicie o tym preparacie na podwyższenie żelaza/ferytyny? Podobno dobrystosowała któraś z Was?
ILE?Ja jutro zatestuje jak przyjdą testy z paczkomatu. Miałam do środy czekaćale i tak długo wytrzymałam, tyle że nie robiłam testów owu w tym miesiącu i wszystko było na luzie i spontanie więc mogę się spodziewać bieli vizira. Coś mnie od wczoraj kłuje podbrzusze ale nadziei sobie nie robię .
Dziś cały dzień przy ogórkach, zrobiłam 92 słoiki konserwowychjeszcze drugie tyle i będzie na całą zimę dla żarłoków
Jutro rano dentysta a potem planuje wypad na grzyby bo ostatnio byłam w sobotę a przecież to tak daaaawno![]()
Ile czego?
Jo ze wsiSłoikówgdzieś Ty to schowała?
![]()
Ja to piłam i jakoś nie mogłam przełknąć. Wyrzuciłam to później bo już stało w szafce za długo. Też mnie pokusiły opinie, może stosowany codziennie faktycznie działa, ale dla mnie smak okropnyDziewczyny co myślicie o tym preparacie na podwyższenie żelaza/ferytyny? Podobno dobrystosowała któraś z Was?