Hej-ale mnie ucieszyły posty od Was-Kochane jestescie-Wielki Cmok!- W ciąży raczej nie jestem..robiłam testy..byłam u gin(chyba by widzial podczas monitorowania)..no i miałam @..a teraz nie staralismy sie o Dzidziusia..a cykl owulacyjny zreszta dopiero sie zaczał..Cyba..sama nie wiem- nie mogę być w ciaży- no bo juz bym wiedziała..co ??? ???
Martwi mnie to złe samopoczucie, bo caly czas tak sie czuję..i jak pisze Betaka- napady nerwów mam..te mdlosci..potworne zawroty glowy!Wczoraj spotkałam sie z koleznkami ze szkoły średniej..powiedziały,z e cos zmizernialam..schudłam..a ja jem normalnie..Zmierzyłam wczoraj cisnienie- Szok-Mialam 195/110 puls 80..
Dziś nie poszłam do pracy..dalej mdli..
Ale zycze Wam Izabelko, Agnezzz, oliwko, (Beaciu-by zdrowo, szczęśliwie rósł Dzidziuś!) Vitall - Doda, Kasiu178, bogda ,monia100, Rybko, agi25, DreamsAboutBaby i pozostałym-by Wam spelniły się Wasze marzenia-(a czesto to, co komus życzę sprawdza sie ;DBądzcie przygotowane i niech żadna nas nie opuszcza-tylko szybciutko chwali sie swoją"fasolunia".!!