• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

No właśnie zastanawiam się...już bym ten teścik zrobiła :) ale chyba jeszcze poczekam... ;)
tak strasznie chciałabym zobaczyć te 2 kreseczki, że boję się kolejnego rozczarowania...
@ narazie nie ma ;D

reklama
Ja bym juz testowala jak spoznia ci sie 3 dni a jutro 4!!! bo jesli jest fasolka musisz uwazac na siebie i dbac o was!!! i niema co sie poddawac!teraz nie wyszlo wyjdzie pozniej!!

Lilith może faktycznie zaryzykuję z tym testowaniem..najgorzej boję się tego rozczarowania!
a uważać- uważam :) tak na wszelki wypadek gdyby to była fasolinka ;)
dam znać co i jak :)

alek , kochana, testuj, zeskanuj tescik i wklaj nam tu dowód swojeo szczescia!! ja chce zobaczyc jak wyglądaja dwie krechy na takim teście!!!
bo u mnie jakos sie nie zanosi na to:/

Alek no jak tam? już bolą mnie piąstki od zaciskania-odezwij się -może w końcu Ty zaczniesz szczęśliwe fasolkowanie w sierpniu i dasz nam nowe nadzieje na to ,że bociek wrócił do pracy :laugh:

Kochane! bardzo dziękuję za kciuki i ciepłe słowa! testowałam... :(((((
jedna gruba krecha:((((((((((( wyłam!!! czułam się jakby mnie ktoś oszukał!!! @ nadal nie ma...nie wiem co się dzieje??? jestem załamana...:(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry