• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Już sama nie wiem..poczekam chyba jeszcze trochę i zobaczę jak się będę czuła..na wszelki wypadek uważam na siebie bardziej niż zwykle ;) dzięki dziewczynki :) z Wami jest mi dużo dużo lżej z tym wszystkim..

Alek trzymaj sie cieplutko i tak jak radza dziewczyny zrob sobie jeszcze jeden test.
Agutek ma racje...nasza psychika plata nam takie figle, a gdy sie pozniej okazuje ze nic nie ma to jestesmy bardzo rozczarowane.
tak juz mamy
BADZMY SILNE :D

Witam . Mam na imie Magda. Rowniez jestem w oczekiwaniu jestem w 6 dniu po owu . Dzisiaj zrobilam test ale jeszcze nic nie wyszlo.Mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu juz sie pojawi kreseczka. Bedzie to moje drugie dziecko ale po 6 letniej przerwie wiec bardzo oczekiwane. Pozdrawiam :)

alek, zrob sobie jeszcze jeden test. mi moj pierwszy tez wyszedl negatywny, dopiero na drugim pojawila sie ta druga upragniona krecha. a testy robione w odstepstwie jednego dnia, wiec widzisz, roznie moze byc :) ja trzymam za ciebie kciuki i daj znac czy masz juz sublokatora ;) :)

ara poczekam chyba jeszcze z tym drugim testowaniem..jak do poniedziałku nie będzie @ zrobie drugi test ;) narazie jestem dobrej myśli..tak się jakoś uspokoiłam wewnętrznie.. :)

Alek poieram zrób teścik za kilka dni albo ten z krwi -chyba najpewniejszy.Trzymam kciuki mocnoooo za[ jak to ujeła ładnie ara ] malutkiego sublokatora  ;D Mojego MĘŻA KUZYNKA BĘDĄC JUŻ W CIĄŻY ALE O NIEJ NIE WIEDZĄC ZROBIŁA TRZY TESTY DWA WYSZŁY NEGATYWNIE A TRZECI W ODSTĘPIE DWÓCH DNI POZYTYWNY więc same widzicie różnie to bywa,poprostu wystarczy kilka dni ,a w moczu jest jeszcze za małe stęzenie hcg i dlatego takie zamieszanie z tymi testami.Zresztą każdy organizm jest inny u jednych test może wyjść już pozytywny przed terminem spodziewanej @ a drugiej kobitce dopiero po kilku dniach spóżnionej @-rany ale się rozpisałam. ::) ;D

heej dziewczyny... obiecałam wam wiadomości na temat WIESIOŁKA.... byłam wczoraj u mojej gin ...i zapytałam o wiesiołka... powiedziała że jak najbardziej... od 5dc do owulacji... więc lećcie do apteki...

Hahaha, no to teraz zyski aptek wzrosną ogromnie.... wszystkie pary starające się właśnie biegną po wiesiołek :laugh: :D ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry