reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Kurde dziewczyny tak wstawiałyście te testy owulacyjne facell że się dzisiaj skusiłam na nie 🫣nigdy ich nie używałam,zawsze te z domowego labolatorium,ale pokazywały mi w cały świat bo ja myślałam że to już pik a wcale tak nie było,więc odpuściłam temat.no ale na tym to nie mam wątpliwości 🤣 moje życie wejdzie na wyższy level jak się okaże że mogę ich używać i się sprawdzają u mnie 😍 dzisiaj stary wraca,no piękny dzień się zapowiada 🤩
Kupiłam te testy dzisiaj- nasiusialam i tak wygląda.
A te z domowego laboratorium- ledwo widać jedną kreskę🤣 myślicie,że na dniach będzie pik?

Załączniki

• 20251008_164230.jpg
    20251008_164230.jpg
    271,4 KB · Wyświetleń: 24
reklama
A te z domowego laboratorium- ledwo widać jedną kreskę🤣 myślicie,że na dniach będzie pik?
Kurcze to u mnie jednak tak samo to domowe laboratorium sie nie sprawdza. Myslalam ze omijam pik, ale nie, one się tak wybarwiają 🙄 zostało mi chyba 8 więcej nie kupuje. Stwierdziłam że skoro i tak seks jest maks co 2 dni to nie ma potrzeby sobie w głowie dokładać

Kurcze to u mnie jednak tak samo to domowe laboratorium sie nie sprawdza. Myslalam ze omijam pik, ale nie, one się tak wybarwiają 🙄 zostało mi chyba 8 więcej nie kupuje. Stwierdziłam że skoro i tak seks jest maks co 2 dni to nie ma potrzeby sobie w głowie dokładać
Ja mam całą paczkę 🫣 ale są okropne- wg mnie
Więcej tego dziadostwa nie kupię

Ciężko mi stwierdzić bo kupiłam je dziś pierwszy raz i akurat się trafiło tak że wyszedł mi pik 😅 więc nie mam pojęcia jak one wcześniej się wybarwiają.ale wydaje mi się że jeszcze kilka dni i powinien być

Nie wiem czemu ale myślę, że coś jest nie tak z wynikami badań męża. Jakies takie myśli mnie naszły, że aż ręce mi się trzęsą. Kurde nie wiem, jakieś takie z d. Przeczucie. Wyniki będą jutro ale jakoś wewnętrzny niepokój, przecież to abstrakcyjna sytuacja. Macie takie akcje totalnie bezsensu?
Poczekaj spokojnie na wyniki, nie ma co sobie dokladac, analizowac i stresowac sie na zapas, nawet jesli wyjdzie cos nadal, caly czas dzialacie, leczycie i drazycie temat, to musi sie skonczyc dobrze, co najwyzej zajmie troche czasu :)
Hej dziewczyny,
muszę na jakiś czas zniknąć...
Mój mąż rok temu przeszedł zapalenie płuc. Dwa miesiące temu zaczął mocno kaszleć (oczywiście pali papierosy – moje prośby, żeby przestał, nic nie dały).
Niestety, ostatnio zaczął też odkrztuszać krew. Czekamy teraz na opis prześwietlenia i wyniki badań. Coś widać na lewym płucu – tym samym, które wcześniej było chore.
Lekarze podejrzewają raka płuc.
Świat nam się zawalił.
W tej chwili nawet nie myślę o ciąży – mam w sobie tyle stresu, że to ostatnie, o czym mogłabym marzyć.
Nawet nie wiem co powiedziec… strasznie mi przykro, trzymajcie sie oby dwoje, oby to skonczylo sie tylko na strachu, a wszystko wyszlo dobrze… trzymam kciuki!

Hej dziewczyny,
muszę na jakiś czas zniknąć...
Mój mąż rok temu przeszedł zapalenie płuc. Dwa miesiące temu zaczął mocno kaszleć (oczywiście pali papierosy – moje prośby, żeby przestał, nic nie dały).
Niestety, ostatnio zaczął też odkrztuszać krew. Czekamy teraz na opis prześwietlenia i wyniki badań. Coś widać na lewym płucu – tym samym, które wcześniej było chore.
Lekarze podejrzewają raka płuc.
Świat nam się zawalił.
W tej chwili nawet nie myślę o ciąży – mam w sobie tyle stresu, że to ostatnie, o czym mogłabym marzyć.
Bardzo mi przykro ale mam nadzieję że wszystko się ułoży i że to nie jest żaden rak. Że się okaże z to jednak nic groźnego

Hej Dziewczyny ❤️

Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam weny żeby się udzielać.

Dzięki, że pytasz 🤗
Ogólnie czuję i czułam się bardzo dobrze. Chyba jestem stworzona do zabiegów pod znieczuleniem ogólnym bo nie mam żadnych skutków ubocznych 🤣
Rozmawiałam z lekarzem przy wypisie i mówił, że jak na jego oko to jest całkiem dobrze i nie ma się do czego przyczepić.
Miałam zrosty i polipa które usunął. Jedyne co mnie nieco stresuje to to, że znalazł jakąś drobną zmianę tkankową którą też usunął ale została wysłana do badania hist.-pat. Podejrzewam, że to ten polip może 🤔
W każdym razie najbliższe tygodnie i czekanie na wyniki będą mi się strasznie dłużyły 😩
No i czekam też na wyniki cd138 😏
Lekarz mówił, że wszystko będzie do 3 tygodni i wtedy mam się umówić do naszej doktor w Klinice.
Jak dobrze pójdzie to transfer będzie w grudniu 😅

Hej Dziewczyny ❤️

Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam weny żeby się udzielać.

Dzięki, że pytasz 🤗
Ogólnie czuję i czułam się bardzo dobrze. Chyba jestem stworzona do zabiegów pod znieczuleniem ogólnym bo nie mam żadnych skutków ubocznych 🤣
Rozmawiałam z lekarzem przy wypisie i mówił, że jak na jego oko to jest całkiem dobrze i nie ma się do czego przyczepić.
Miałam zrosty i polipa które usunął. Jedyne co mnie nieco stresuje to to, że znalazł jakąś drobną zmianę tkankową którą też usunął ale została wysłana do badania hist.-pat. Podejrzewam, że to ten polip może 🤔
W każdym razie najbliższe tygodnie i czekanie na wyniki będą mi się strasznie dłużyły 😩
No i czekam też na wyniki cd138 😏
Lekarz mówił, że wszystko będzie do 3 tygodni i wtedy mam się umówić do naszej doktor w Klinice.
Jak dobrze pójdzie to transfer będzie w grudniu 😅
Znam to czekanie na wynik histopatu po usunięciu polipa. Co się nastresowałam to moje. Oczywiście nic tam nie wyszło. Trzymam kciuki, żeby wyniki szybko były. Super, że transfer już w grudniu.

reklama
Znam to czekanie na wynik histopatu po usunięciu polipa. Co się nastresowałam to moje. Oczywiście nic tam nie wyszło. Trzymam kciuki, żeby wyniki szybko były. Super, że transfer już w grudniu.

Dobrze, że u Ciebie wyszło wszystko okej 🥹

Nie wiem czy będzie w grudniu bo to moje przypuszczenia wynikające z tego, że na pewno nie będzie go w październiku ani w listopadzie 😏
Zobaczymy co się jeszcze po drodze wyjebie bo na pewno gładko nie pójdzie 😅

Do góry