reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Hej dziewczyny,
muszę na jakiś czas zniknąć...
Mój mąż rok temu przeszedł zapalenie płuc. Dwa miesiące temu zaczął mocno kaszleć (oczywiście pali papierosy – moje prośby, żeby przestał, nic nie dały).
Niestety, ostatnio zaczął też odkrztuszać krew. Czekamy teraz na opis prześwietlenia i wyniki badań. Coś widać na lewym płucu – tym samym, które wcześniej było chore.
Lekarze podejrzewają raka płuc.
Świat nam się zawalił.
W tej chwili nawet nie myślę o ciąży – mam w sobie tyle stresu, że to ostatnie, o czym mogłabym marzyć.
Bardzo mi przykro Paula, proszę dbaj o siebie…. Naprawdę bardzo smutno to słyszeć, trzymam za kwas kciuki.

reklama
A ja co? Dalej analizuje i czytam statystykę w jakim dniu występuje implantacja. Chyba czytam to żeby zejść na ziemię, bo to wszystko potrzebuje czasu, a ja jestem niecierpliwa :p

Załączniki

• IMG_1768.png
    IMG_1768.png
    22,8 KB · Wyświetleń: 41
A ja co? Dalej analizuje i czytam statystykę w jakim dniu występuje implantacja. Chyba czytam to żeby zejść na ziemię, bo to wszystko potrzebuje czasu, a ja jestem niecierpliwa :p
Ja w pierwszej ciąży miałam miesiączkę 13.03, współżycie było raz (życie było chyba wtedy łatwiejsze 🤣) 22.03, owulacja 25.03 na podstawie temperatury i śluzu, a 3.04 miałam plamienie implantacyjne. Tak powiedziałabym na pół wkładki, jednorazowo 😅 Ale wtedy nie pokojarzyłam faktów, test zrobiłam dopiero 23.04 😅
Więc wychodzi że implantacja była w 8 dniu.

Ja w pierwszej ciąży miałam miesiączkę 13.03, współżycie było raz (życie było chyba wtedy łatwiejsze 🤣) 22.03, owulacja 25.03 na podstawie temperatury i śluzu, a 3.04 miałam plamienie implantacyjne. Tak powiedziałabym na pół wkładki, jednorazowo 😅 Ale wtedy nie pokojarzyłam faktów, test zrobiłam dopiero 23.04 😅
Więc wychodzi że implantacja była w 8 dniu.
Życie było łatwiejsze 😂

To implantacja w najbardziej chodliwym terminie! 😁

U mnie w żadnej z dwóch ciąż nie było plamienia implantacyjnego więc pamiętaj, że ono nie u każdej kobiety występuje 😊
To tak piszę żebyś nie przekreślała żadnego cyklu z góry 🤞🏻🍀

Ale mi się czas ciągnie… mąż wyjechał służbowo, a ja sama, tak się nudzę na wiosce że oszaleję. Już rano jest ciemno, szybko wieczorem jest ciemno… umieram z nudów 🥱🥱🥱🥱🥱

U mnie tez plamienia nie bylo ani kropelki, ale bylo w 7-8 dniu, bo zaklulo konkretnie, ale w sumie wykres niezbyt zmienia, bo mozesz byc rownie dobrze w grupie gdzie jest najmniej przypadkow :D ktos te statystyki musi trzymac 😂

reklama
Do góry